Ο Brad Pitt απαντά στις βαριές κατηγορίες του Pax - Τι αποκαλύπτουν φίλοι του για τη σχέση του με την οικογένεια

22.11.2023
Ο Brad Pitt απαντά στις βαριές κατηγορίες του Pax - Τι αποκαλύπτουν φίλοι του για τη σχέση του με την οικογένεια
Βαθύτατα πληγωμένος φαίνεται ότι είναι ο Brad Pitt από τη δημοσιοποίηση ενός παλιότερου ποστ του γιου του, το οποίο εκθέτει τη μεταξύ τους σχέση με βάναυσο τρόπο.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες δημοσίευμα που έφερνε στο φως ένα story που είχε κάνει ο Pax Jolie - Pitt το 2020 σχετικά με τον πατέρα του.

Σε αυτό, ο 19χρονος, σήμερα, νεαρός μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τον Brad Pitt, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, «πρώτης τάξεως μ@λ@κ@» και «αναθεματισμένο ανθρώπινο ον» που «δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί τίποτα» και που «έχει κάνει τεράστιο κακό στην οικογένειά του».

Η εφημερίδα The Sun μεταφέρει σήμερα απάντηση του 59χρονου σταρ, μέσα από δηλώσεις ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς του Pax «καταθληπτική λάσπη».

Η αντίδραση του Brad Pitt στη νέα μήνυση της Angelina Jolie και τις νέες κατηγορίες για κακοποίηση ήταν άμεση

«Ο Brad τρέφει βαθύατο σεβασμό για όλα τα παιδιά του και προκαλεί, πραγματικά, κατάθλιψη να βλέπουμε όλο αυτό να σέρνεται. Προκαλεί αναστάτωση να βλέπει κανείς τον Brad να παρουσιάζεται ως "κακός άνθρωπος", πράγμα που απέχει πολύ από την αλήθεια», μεταφέρουν οι πηγές της εφημερίδας υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος επιλέγει να κρατήσει μια αξιοπρεπή σιγή και αυτό το λέει όλα».

{https://www.instagram.com/p/CaWTsy5gwQY/?img_index=1}

Ενδιαφέρον έχει, πάντως, πως την ίδια στιγμή, άλλες πηγές υποστηρίζουν πως τα μισά από τα παιδιά του δεν τον βλέπουν καθόλου.

Θυμίζουμε πως ο Pitt και η Angelina Jolie έχουν έξι παιδιά, τον Maddox (22), τον Pax (19) και τη Zahara (18) που έχουν υιοθετήσει, και τρία βιολογικά, τη 17χρονη Shiloh και τα 15χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Μετά το απίθανο περιστατικό (που έχει περιγραφεί πολλάκοις) με την έκκρηξη εκείνου μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο τον Σεπτέμβριο του 2016, τότε που μεθυσμένος ο Pitt (μεταξύ άλλων) έβρισε τους πάντες, έριξε μπύρα επάνω τους και χτύπησε τον Maddox, τα πράγματα εκτοχιάστηκαν, με την Angelina να ζητά διαζύγιο λίγες μέρες μετά. Η δε δίκη που κράτησε χρόνια έληξε μόλις πριν από λίγους μήνες δίνοντας στους πρώην συζύγους κοινή κηδεμονία, για να ανατραπεί λίγο αργότερα όταν η Jolie αποκάλυψε ότι ο δικαστής που πήρε την απόφαση είχε οικονομικές σχέσεις με εταιρεία του Pitt, ο οποίος (θεωρητικά, τουλάχιστον) κατέληξε να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του με εποπτία.

Ο Brad Pitt μιλά ανοιχτά για το πρόβλημά του με το αλκοόλ και πώς το έκοψε

Στο μεταξύ, ανεξάρτητα τι λέει ο ίδιος ο Pitt ή οι φίλοι του, βλέπουμε συνέχεια την Angelina Jolie με τα παιδιά της δημόσια, ενώ τον ίδιο ποτέ - ποτέ όμως - ούτε τότε ούτε τώρα.

Πηγές κοντά στην οικογένεια αναφέρουν στη The Sun ότι «ο Maddox, ο Pax και η Zahara στέκουν σταθερά στο πλευρό της μητέρας τους και δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον πατέρα τους, τον οποίο έχουν να δουν από τότε, ενώ τα τρία βιολογικά παιδια΄ του, Shiloh, Knox και Vivienne διατηρούν μια κάποια, τυπική σχέση μαζί του».

{https://www.instagram.com/p/CTXYflcrjLZ/?img_index=1}

Αυτή τη στιγμή, πα΄ντως, παρόλο που ο ίδιος πάντα μιλά με όμορφα λόγια για εκείνα, ο Pitt είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του τα οποία, βέβαια, ίσως κάποια στιγμή τον συγχωρήσουν. Οι πηγές της έκδοσης όμως καταλήγουν στο εξής: «Η Angelina δεν θα συγχωρήσει ποτέ τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του γάμου και πιστεύει πως είναι τυχερός που ο κόσμος δεν γνωρίζει όλη την αλήθιεα σχετικά με τα όσα πέρασε η οικογένεια εκείνο τον καιρό».

Σε αυτό το σημειό, αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια στιγμή, πηγές της Page Six υποστηρίζουν πως ο Pitt δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τις τελευταίες αποκαλύψεις και ούτε θα κάνει!

Τελευταία τροποποίηση στις 22.11.2023 - 15:25