Η Goldie Hawn έχει γενέθλια και η Kate Hudson της αφιερώνει ένα βίντεο γεμάτο Ελλάδα

22.11.2023
Η Goldie Hawn έχει γενέθλια και η Kate Hudson της αφιερώνει ένα βίντεο γεμάτο Ελλάδα
78 ετών έγινε στις 21 Νοεμβρίου η Goldie Hawn και η μοναχοκόρη της τής ευχήθηκε δημόσια με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η Kate Hudson και η Goldie Hawn είναι από τα πιο αγαπημένα μας διάσημα ζευγάρια μητέρας κόρης ever και δεν το κρύβουμε.

Ξεκινώντας από τη μαμά Goldie που φαίνεται ότι είναι «η χαρά της ζωής» (και λίγα λέμε), περνάμε στη θυγατέρα Kate και φτάνουμε στην εγγονή Rani, οι οποίες φαίνεται ότι έχουσες τη γονιδιακή επιβάρυνση (με την καλή έννοια, φυσικά) στέκονται με την ίδια θετική ενέργεια απέναντι στη ζωή και μόνο χαρά μας προκαλούν όταν τις βλέπουμε.

{instagram.com/p/CXZ_24AlJFe/}

Οι δύο γυναίκες μοιράζονται συχνά τα συναισθήματά τους η μία για την άλλη, τόσο σε συνεντεύξεις, όταν τους δίνεται η ευκαιρία, όσο και σε αναρτήσεις στα social media.

Η αφορμή για την πιο πρόσφατη περίπτωση δόθηκε από τα γενέθλια της Goldie για τα οποία η Kate της ευχήθηκε και δημοσίως μέσα από ένα απίθανο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram της.

«Μία γυναίκα που είναι εύκολο να τη γιορτάσεις! Χρόνια πολλά στην πιο αστεία, όμορφη και εμπνευσμένη μητέρα. Σ' αγαπάμε τρελά Gogo», γράφει η Kate αποκαλύπτοντας το τρυφερό παρατσούκλι της μητέρας της και προσκαλώντας τους followers της να μοιραστούν μια λέξη με την οποία θα χαρακτήριζαν την εορτάζουσα. «Η δική μου λέξη για σένα σήμερα Goldie, είναι ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ», γράφει η ηθοποιός και στις λεζάντες είδαμε τι έγραψαν γνωστοί, συνεργάτες και φίλοι.

Αυτό βέβαια που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως στο βίντεο που έφτιαξε για να τιμήσει τα γενέθλια της μη΄τερας της η Kate Hudson είναι γεμάτο από Ελλάδα. Όλη η οικογένεια λατρεύει τη χώρα μας (ειδικά τη Σκιάθο) και περνούν εδώ πολύ καιρό των διακοπών τους κάθε χρόνο.

{https://www.instagram.com/p/Cz6h6lbRN_P/}

Χρόνια πολλά κι από εμάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.11.2023 - 16:44