Η Κατερίνα Καινούργιου, ο Mente Fuerte και το τατουάζ για το οποίο μετάνιωσε

22.11.2023
Η Κατερίνα Καινούργιου, ο Mente Fuerte και το τατουάζ για το οποίο μετάνιωσε
Σε μια (ακόμη) προσωπική αποκάλυψη προχώρησε, μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο πλαίσιο συζήτησης που είχαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 22/11/2023, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε αφενός πως ο Mente Fuerte της είχε κάνει ένα τατουάζ παλιότερα, αφετέρου πως τώρα πια είναι έτοιμη να το σβήσει, ενώ έδωσε και το δικό της μήνυμα για τα τατουάζ γενικότερα.

Μπορεί να μην είναι ευρύτερα γνωστό αλλά πριν γίνει γνωστός ως ράπερ, ο Mente Fuerte ασχολούνταν με τα τατουάζ και ήταν ιδιαίτερα καλός στη δουλειά του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Φαίνεται, λοιπόν πως το 2016 εκείνος της είχε κάνει ένα τατουάζ στο μέσα μέρος του δεξιού χεριού της, όμως τώρα πια, εκείνη θέλει να το σβήσει.

Η Μαρία Σολωμού το φόρεσε το νυφικό και ο Mente Fuerte καμάρωσε - Απίθανες όλες οι νύφες της βραδιάς

«Είναι ένα φεγγάρι που κλαίει και γελάει μαζί, όπως είναι η ζωή μας, είναι κάτι δικά μου», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος θέλησε να μάθει τι είδους τατουάζ είναι αυτό ενώ τόνισε πως «Θα το σβήσω για άλλους λόγους, έχω μετανιώσει που έχω κάνει τατουάζ». Η διαδικασία είναι απλή, αλλά πονάει λίγο και αυτό θέλησε να τονίσει σε όλους εκείνους που το σκέφτονται γενικότερα.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα από την εκπομπή.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.11.2023 - 18:01