Ο Ralph Macchio και ο Jackie Chan συνεργάζονται σε ένα νέο Karate Kid και ψάχνουν πρωταγωνιστή

22.11.2023
Ο Ralph Macchio και ο Jackie Chan συνεργάζονται σε ένα νέο Karate Kid και ψάχνουν πρωταγωνιστή
39 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας The Karate Kid και ενώ στο μεταξύ έχουν υπάρχει ακόμη τέσσερις και μια τηλεοπτική σειρά, έρχεται μία ακόμη που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Daniel LaRusso έρχεται ξανά στη μεγα΄λη οθόνη έχοντας, όμως, μαζί του τον Mr Han, της πιο φρέσκιας κινηματογραφική εκδοχής. Ο λόγος για τον Ralph Macchio που πρωταγωνίστησε στις τρεις πρώτες ταινίες του Franchise (1984, 1986, 1989) και στην τηλεοπτική σειρά με τίτλο Cobra Kai (2018 μέχρι και σήμερα) και τον Jackie Chan που ανέλαβε τον ρόλο του δασκάλου του Jaden Smith στην πιο πρόσφατη ταινία (2010)

000000.jpg

Η Kim Basinger γεννήθηκε στην Αθήνα, το ήξερες; Επέστρεψε στις ρίζες και μοιράζεται σχολικές φωτογραφίες

The Karate Kid (2010) | Full Movie | Movies Anywhere

Το project έρχεται από τη Sony Pictures και η ανακοίνωση έγινε με έναν απίθανο τρόπο. Μιλώντας στην κάμερα και εμφανώς ενθουσιασμένοι οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για το νέο Karate Kid που έρχεται αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως ψάχνουν για τον βασικό πρωταγωνιστή.

{https://www.instagram.com/p/Cz6mmF5r44F/}

Τη σκηνοθεσία της νέας παραγωγής της οποίας η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για της 14 Δεκεμβρίου 2024, υπογράφει ο Jonathan Entwistle σε σενάριο Rob Lieber και παραγωγή της Karen Rosenfelt και ο νέος Karate Kid δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Κάθε ενδιαφερόμενος... ας σπεύσει.

Η Scarlett Johansson έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για τον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds

Με την ευκαιρία πάντως, θυμόμαστε την iconic σκηνή με τη μονομαχία του Daniel με τον Johny στην πρώτη ταινία του 1984. Μια μονομαχία που τελειώνει με το εμβληματικό crane kick του LaRusso.

{https://www.youtube.com/watch?v=CiFxNjMf5Bc&ab_channel=MovieTimeTV}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.11.2023 - 12:37