Leonardo DiCaprio: Αποκάλυψε το ένα πράγμα που θέλει να κάνει οπωσδήποτε πριν κλείσει τα 50

22.11.2023
Ο Leo σε μια σκηνή από την τελευταία του ταινία The Killers of the Flower Moon σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese
Ο Leo σε μια σκηνή από την τελευταία του ταινία The Killers of the Flower Moon σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese
Ο Leonardo DiCaprio έχει μπροστά του λίγο λιγότερο από ένα χρόνο για να προσθέσει το 5 στην ηλικία του και να κλείσει τα 50. Και στο επεισόδιο του Good Morning America που προβλήθηκε την Τρίτη, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για το τι ακριβώς θέλει να κάνει πριν από τις 11 Νοεμβρίου 2024: «Ξέρεις τι; Μόνο μια ακόμη ταινία»…

Όταν ρωτήθηκε από τον Chris Connelly του ABC News για το πώς βρίσκει τον εαυτό του στο κατώφλι των 50, είπε ότι απλά δεν ξέρει. «Δεν έχω ιδέα», απάντησε, ενθυμούμενος τις προηγούμενες συνεντεύξεις τους όταν ο Connelly εργαζόταν για το MTV News. «Μιλούσαμε για την πρώτη μας συνέντευξη, που μπορεί να ήταν πριν από 30 χρόνια».

{https://www.youtube.com/watch?v=-Eyg8rBlktM&t=1s&ab_channel=ABCNews}

Η αποκάλυψη έρχεται μετά την κυκλοφορία του Killers of the Flower Moon - η συμπρωταγωνίστριά του από την ταινία, Lily Gladstone, ήταν δίπλα του για την συνέντευξη. Έρχεται επίσης εν μέσω ενός φημολογούμενου δεσμού με το μοντέλο Vittoria Ceretti. Αφού εθεάθησαν τον Αύγουστο να τρώνε παγωτό και να πίνουν παγωμένο καφέ μαζί στη Santa Barbara, τον Σεπτέμβριο εθεάθησαν να φιλιούνται σε ένα κλαμπ στην Ίμπιζα.

Έκτοτε, πηγές έχουν εμφανιστεί για να ισχυριστούν ότι η σχέση είναι πλέον «αποκλειστική». «Πηγαίνει τόσο καλά που ο Leonardo είναι στην πραγματικότητα αποκλειστικός», είπε η πηγή στο Us Weekly σημειώνοντας ότι είναι «εντελώς κολλημένος» μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν να μοιράζονται ένα φιλί σε ένα αποκριάτικο πάρτι στις 28 Οκτωβρίου και ο Leo, είπε η πηγή, «δεν το κάνει συχνά».

Αν και το αστέρι του Χόλιγουντ και η Vittoria ταιριάζουν ξεκάθαρα, η πηγή είπε ότι η σχέση έχει βάθος. «Λέει ότι δεν είναι μόνο πανέμορφη, αλλά και εξαιρετικά προσγειωμένη, και έχουν πολλά κοινά», μοιράστηκε η πηγή. Και το μοντέλο φέρεται να μην ενοχλείται από την παγκόσμια φήμη του νέου της φίλου - το βρίσκει διασκεδαστικό.

Leonardo DiCaprio - Vittoria Ceretti: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

«Δεν πτοείται καθόλου από τη φήμη του, το κοροϊδεύει χαρακτηρίζοντας το “το μοντέλο και ο σταρ του κινηματογράφου”», εξήγησε η πηγή. «Ο Leonardo το βρίσκει αναζωογονητικό». Η μεγάλη διαφορά ηλικίας «προφανώς δεν είναι πρόβλημα για αυτόν», καθώς ο Leo φέρεται να αισθάνεται ότι η Vittoria είναι «ώριμη». Μάλιστα, γιόρτασε μαζί του τα 49α γενέθλια του νωρίτερα αυτό το μήνα, σε ένα πάρτι γεμάτο αστέρια στο Μπέβερλι Χιλς.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.11.2023 - 11:08