Μαρία Μπακοδήμου: Γιατί οι γιοι της δεν της επιτρέπουν να μιλά δημόσια για εκείνους, πλέον;

21.11.2023
Μαρία Μπακοδήμου: Γιατί οι γιοι της δεν της επιτρέπουν να μιλά δημόσια για εκείνους, πλέον;
Καμαρώνει για τους γιους της βέβαια η Μαρία Μπακοδήμου, όμως εκείνοι την εγκάλεσαν να «μαζευτεί» και... υπακούει!

Ο Νικήτας (23) και ο Άρης (22) είναι οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και, αντικειμενικά, είναι και οι δυο... κούκλοι!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δημόσια η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως δέχεται διαρκώς μηνύματα από κορίτσια που της ζητάνε «όποιον από τους δυο». «Είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά» τής είπαν οι συνεργάτες της στην εκπομπή κι εκείνη αποδέχτηκε τον όρο με χαρά και καμάρι.

Η Μαρία Μπακοδήμου 22 ετών: Η απίθανη throwback φωτογραφία που μοιράστηκε και το σχόλιο του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Φαίνεται, όμως, ότι τα σχόλια αυτά δεν άρεσαν στ' αγόρια και τη «φίμωσαν». Μεταξύ σοβαρού και αστείου, λοιπόν, σε πιο πρόσφατη συνε΄ντευξη που έδωσε, η Μαρία Μπακοδήμου απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τους γιους της λέγοντας πως «Μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω γι’ αυτούς μετά τα τις τελευταίες δηλώσεις». Λογοκρισία, λοιπόν για τους νεαρούς Αργυρόπουλους που δεν φαίνεται να θέλουν «πολλά πολλά» με τα ΜΜΕ. «Respect» είπε η μητέρα τους και η ιστορία έληξε!

Για την ιστορία, ο Νικήτας και ο Άρης έχουν ακόμη έναν μικρότερο αδελφό, τον 16χρονο Τζόι, από τον γάμο του πατέρα τους με τη Σήλια Δραγούνη, ο οποίος, όπως εύκολα μπορεί να δει κανείς έχει την ίδια... γονιδιακή «επιβάρυνση» με τους «μεγάλους».

{https://www.instagram.com/p/CvxKN4UIZbD/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.11.2023 - 17:39