Η Μαρία Μπακοδήμου 22 ετών: Η απίθανη throwback φωτογραφία που μοιράστηκε και το σχόλιο του Δημήτρη Αργυρόπουλου

18.01.2022
Η Μαρία Μπακοδήμου 22 ετών: Η απίθανη throwback φωτογραφία που μοιράστηκε και το σχόλιο του Δημήτρη Αργυρόπουλου
Ένα πορτρέτο από την αρχή της καριέρας της μοιράστηκε η ελληνίδα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας θέλοντας να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media είναι η Μαρία Μπακοδήμου και μοιράζεται συχνά προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της με τους followers της.

Πρόσφατα η Μαρία Μπακοδήμου γύρισε τον χρόνο πίσω στα 22 της χρόνια, τη στιγμή που μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές της και έψαχνε για δουλειά, όπως εξηγεί στη λεζάντα που συνοδεύει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από εκείνη την εποχή.

Συνεχίζει εξηγώντας πως ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με λουλούδια τονίζοντας πώς τα πρώτα 5 χρόνια ήταν δύσκολα. Σε μια προσπάθεια όμως να τονώσει την αυτοπεποίθηση εκείνων που έχουν μια ανάλογη ανάγκη και να παρακινήσει τους πάντες να μην τα παρατούν ποτέ (#nevergiveup διαβάζουμε στο ένα και μοναδικό hashtag που συμπεριέλαβε στη λεζάντα) δίνει τις ανάλογες συμβουλές.

Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφίζει τους τρεις γιους του Δημήτρη Αργυρόπουλου

«22 χρόνων. Μόλις έχω τελειώσει τις σπουδές μου και ψάχνω δουλειά. Όχι με πολύ επιτυχία είναι αλήθεια . Τα πρώτα 5 χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα όπως φαντάζομαι είναι για τα περισσότερα νέα παιδιά . Καταλαβαίνω την αγωνία σας. Αποκτήστε όσες περισσότερες δεξιότητες μπορείτε και χτυπήστε όλες τις πόρτες που μπορεί να σας χρειάζονται. Με επιμονή κι υπομονή θα μπείτε και θα ξεκινήσετε το δικό σας δρόμο. #nevergiveup», γράφει η Μαρία Μπακοδήμου και αποτελεί έμπνευση!

Τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση αυτή πάρα πολλά όμως ένα ξεχώρισε. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου και πατέρας των δύο γιων της εξέφρασε δημόσια και με τον γνωστό παιχνιδιάρικο τρόπο του τον θαυμασμό του.