Αγνώριστος χωρίς μούσι και μουστάκι ο τηλεοπτικός Μάρκος Βρουλάκης - Η διάσημη ελληνίδα καλλονή σύζυγός του

18.01.2022
Αγνώριστος χωρίς μούσι και μουστάκι ο τηλεοπτικός Μάρκος Βρουλάκης - Η διάσημη ελληνίδα καλλονή σύζυγός του
Ο Πάνος Γκόγκος -περί ου ο λόγος- καλλιεργεί χρόνια το μουσάτο look του, όμως δεν ήταν πάντα έτσι.

Τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha. Η τραγική φιγούρα από τον θάνατό του οποίου ξεκίνησαν όλα. Ο περήφανος Κρητικός που δέχτηκε τις σφαίρες που ξεκίνησαν τη βεντέτα χωρίς να ξέρει γιατί! Ο Πάνος Γκόγκος είναι ο Μάρκος Βρουλάκης!

Στο βιογραφικό του ηθοποιού ξεχωρίζουμε συμμετοχές σε παλιότερες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων οι: "Όσο υπάρχει αγάπη" στον ΑΝΤ1 (2001) "Έρωτας" στον ΑΝΤ1 (2005), "Της Αγάπης Μαχαιριά" στον ΑΝΤ1 [έπαιζε τον Στελιανό, για όσους θυμούνται) και πάλι (2006-2007) και "Κάρμα" στον ΑΝΤ1 (2009).

Η φωτογραφία που έχει μοιραστεί ο ίδιος παλιότερα είναι από το 2009 και το "Κάρμα". Αγνώριστος!

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο γεννημένος στα Τρίκαλα πριν από 47 χρόνια ηθοποιός είναι παντρεμένος με το διεθνούς φήμης μοντέλο Εστέρ Μαστρογιάννη με την οποία έχουν μία κόρη που γεννήθηκε το 2011.

«Έχει μια εσωτερική ηρεμία, που μου αρέσει πολύ. Μοιάζει με βιβλική μορφή. Δεν πας εύκολα να του μιλήσεις. Επίσης, δεν είναι και τόσο κοινωνικός και μάλλον μου άρεσε αυτό. Όχι, δεν έκανα το πρώτο βήμα, αλλά έκανα τα “μαγικά μου”, ώστε να έρθει να μου μιλήσει εκείνος. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως ήταν ο άνθρωπος για ‘μένα» είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Hello το μοντέλο για τον σύζυγό της.