Ο Ryan Reynolds τρολάρει την Blake Lively με τον πιο απίστευτο τρόπο

04.12.2023
Ο Ryan Reynolds τρολάρει την Blake Lively με τον πιο απίστευτο τρόπο
Το διάσημο ζευγάρι είναι πραγματικά, σκέτη απόλαυση!

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Παντρεμένοι από το 2012, έχουν μαζί κόρες, την James (8), την Inez (6) και την Betty (3) ενώ τον Φεβρουάριο του 2023 υποδέχτηκαν και το τέταρτο παιδί τους χωρίς να έχουν δώσει παραπάνω πληροφορίες, όμως.

Οι δυο τους μιλούν πάντα με τα πιο όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλο ενώ παράλληλα δεν χάνουν ευκαιρία να τρολάρουν ο ένας τον άλλο, ακόμη και δημόσια.

Στο πιο πρόσφατο «χτύπημα» στη δίνη του ενδοϊκογενειακού τρολαρίσματος ενεπλάκη και η Taylor Swift και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο και ξεκαρδιστικό.

Μία «πειραγμένη» φωτογραφία μοιράστηκε ο 47χρονος σταρ, μέσω stories.

Σε αυτή βλέπουμε το δικό του πρόσωπο και του Travis Kelce «μονταρισμένα» επάνω στα σώματα των συντρόφων τους, Blake Lively και Taylor Swift αντίστοιχα, με το σχόλιο «Νιώθω ότι έπρεπε να το θυμάμαι αυτό».

1_60.jpg

Η αρχική πόζα ήταν φυσικά με τις διάσημες κολλητές οι οποίες απόλαυσαν μαζί, την πρεμιέρα της ταινίας «Renaissance: A Film by Beyoncé» ως επίσημες καλεσμένες της πρωταγωνίστριας και πόζαραν για αυτή την παιχνιδιάρικη λήψη.

{https://www.instagram.com/p/C0Uswnsu8xb/?img_index=4}

Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες ενώ στο μεταξύ, η Swift έχει ήδη συναντηθεί με τον αγαπημένο της, στο Kansas City, όπου διασκέδασαν με χριστουγεννιάτικη διάθεση ενώ η 33χρονη σταρ τον καμάρωσε στο τελευταίο του παιχνίδι.

{https://www.instagram.com/p/C0bdvfwNYkA/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.12.2023 - 15:37