Ξανά ερωτευμένος ο Γιάννης Στάνκογλου - Από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ και κούκλα η σύντροφός του

04.12.2023
Ξανά ερωτευμένος ο Γιάννης Στάνκογλου - Από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ και κούκλα η σύντροφός του
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό του, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν. Ο ηθοποιός και η σκηνοθέτης ήταν μαζί πολλά χρόνια όμως κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ κάνοντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Έχουν, μάλιστα, μαζί δυο παιδιά, τη Φοίβη που γεννήθηκε το 2009 και τον Φίλιππο, ο οποίος γεννήθηκε το 2014.

stankoglou.jpg

Τώρα πια, φαίνεται πως ο γνωστός ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή του και στο Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσαν μερικά στοιχεία για την ταυτότητα της συντρόφου του, χωρίς, όμως να αποκαλύψουν το όνομά της, ενώ διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν τον Γιάννη Στάνκογλου ζευγάρι με συνάδελφό του.

«Δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου αρχικά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τη διακόπτει και να προσθέτει «Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου». Τονίζοντας πως πρόκειται για μία πολύ όμορφη γυναίκα «στα ίδια χρώματα» με τον ηθοποιό και πως έχουν και οι δυο μεγάλα παιδιά πια, η παρουσιάστρια υπογράμισε πως όταν μαθευτεί, θα δώσουν πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Βέβαια, αν βάλουμε στην εξίσωση και τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε τα όσα είπε η παρουσιάστρια, τότε τα πιθανά πρόσωπα καταλήγουν σε ένα... μάλλον! «Χαμογέλασε και πάλι», είπε η Σταματίνα και απλά, αναμένουμε τις επίσημες αποκαλύψεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 04.12.2023 - 16:09