Ο Γιάννης Στάνκογλου επιβεβαιώνει πρώτη φορά δημόσια πως έχει χωρίσει εδώ και 3,5 χρόνια

16.08.2023
Ο Γιάννης Στάνκογλου και πρώην (πια) σύζυγός του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν σε δημόσια έξοδό τους τον Απρίλιο του 2019
Ο Γιάννης Στάνκογλου και πρώην (πια) σύζυγός του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν σε δημόσια έξοδό τους τον Απρίλιο του 2019 Photo: NDP Photo Agency
Το διαζύγιό του για το οποίο δεν ήξερε κανείς (πέραν από όσους χρειαζόταν, προφανώς) αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το περιοδικό Hello με αφορμή τη θεατρική παράσταση Οιδίπους Τύραννος, στην οποία πρωταγωνιστεί με τη Μαριλίτα Λαμπροπου΄λου, ο Γιάννης Στάνκογλου προχώρησε σε απρόσμενες αποκαλύψεις επί προσωπικού επιπέδου.

{https://www.instagram.com/p/Cv_j7zAK2b_/}

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, υπήρξε μια ερώτηση σχετικά με το αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του και ο ηθοποιός ανέφερε: «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου».

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η σκηνοθέτις Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν ήταν μαζί πολλά χρόνια όμως κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ κάνοντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Έχουν μαζί δυο παιδιά, τη Φοίβη που γεννήθηκε το 2009 και τον Φίλιππο, ο οποίος γεννήθηκε το 2014.

Η τελευταία κοινή (επίσημη) εμφάνιση του (πρώην, πια) ζεύγους ήταν τον Νοέμβριο του 2019 στην επίσημη προβολή ταινίας «Φαντασία», από όπου και η φωτογραφία στη συνέχεια.

stankoglou.jpg

«Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι», συνέχισε ο δημοφιλής ηθοποιός τον οποίο θα δούμε στην τηλεοπτική σειρά Ναυάγιο την επόμενη σεζόν. «Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν», συμπλήρωσε ενώ στην ερώτηση αν επιθυμεί νέα σύντροφο, απάντησε: «Προς το παρόν όχι. Είμαι καλά έτσι…».

Ο Γιάννης Στάνκογλου λατρεύει τα παιδιά του και σε ερώτηση αν κάποιο από τα δύο έχει καλλιτεχνικές τάσεις, απάντησε πως η κόρη του, που είναι 14 ετών έχει πολύ ισχυρή! «Έχει παίξει και στο θέατρο, στη “Μήδεια”, και τώρα είναι σε μια παράσταση που δεν έχει ανέβει ακόμη. Επίσης, πηγαίνει στο Μουσικό Γυμνάσιο, παίζει πιάνο, τσέλο και ταμπουρά. Γενικά, το "έχει" με τις τέχνες», καμάρωσε ο ηθοποιός προσθέτοντας πως ο γιος του (9 ετών) αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο.

{https://www.instagram.com/p/CtWJxwmtKA7/}

{https://www.instagram.com/p/CDEEvSFHr8K/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2023 - 15:21