Στο νοσοκομείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωη όπως η χαρά και το γέλιο»

16.08.2023
Στο νοσοκομείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωη όπως η χαρά και το γέλιο»
Μία περιπέτεια με την υγεία της είχε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», που της προκάλεσε βαθιές σκέψεις και ανησυχίες και τις μοιράστηκε με τους followers της.

Η τελευταία ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου αναστάτωσε τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε δυο φωτογραφίες της από το κρεβάτι νοσοκομείου με ορό στο χέρι.

Η τηλεοπτική Ιουλία Βρεττάκου δεν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την έφερε σε αυτή την κατάσταση, όμως καθυσηχασε τους φανς της λέγοντας πως είναι καλύτερα. Η περιπέτειά της, όμως, τής έδωσε στο έναυσμα για βαθιά σκέψη, την οποία και μοιράστηκε μέσω της ανάρτησής της. Μάλιστα η ηθοποιός είχε και γενέθλια και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις θερμές ευχές.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη "Γη της Ελιάς" παντρεύτηκε και ποζάρει με τον σύντροφό της και τις βέρες τους

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά παντα ευλογημένος», ξεκινά την ανάρτησή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου, συνεχίζοντας, «Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post.. η ζωη στο ινσταγκραμ είναι παντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης κ χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη κ θετική πλευρά αυτών που κάνω κ είμαι. Απτή μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα κ κουβαλούμε τους σταυρούς μας κ δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απτην άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη κ η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει κ με τα εν οίκω μη εν δήμω».

«Το τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το ινσταγκραμ όπως όλες οι πλατφόρμες έχει κ αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή κ σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται κ ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές κ τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα κ καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα κ αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες κ παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης κ γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφετι όπως θα έλεγε κ ο παππούς μου κ ας του φαινόταν εξωγήινο.

Τώρα τι σχέση έχουν ολα αυτά με τη φωτό μου απτο νοσοκομείο κ όχι απο κάποια παραλία.. χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό κ ας είναι κ περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα κ αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας η αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται κ να λένε παντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε οτι θα πέφτουν κ ότι θα ξανα σηκωθούν πολλές φορές στη ζωη τους. Ότι ο πόνος κ η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωη όπως είναι η χαρά κ το γέλιο κ πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους . Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω κ στο θεό κ στην οικογένεια κ στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις παντα παρέα.. όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι κ κανένας δίπλα σου».

{https://www.instagram.com/p/CvZHatZIXKA/}

«Η πίστη σου είναι στην αγάπη στο καλό κ στο φως», ολοκλήρωνει το ποστ η Αντιγο΄νη Κουλουκάκου, ενώ στα σχόλια συνεχίζει το σκεπτικό της ως μιλώντας, για φως, για σκοτάδια και για την εξέλιξη της υγείας της:

«Να το νιώθεις, να το εκπεμπεις κ να το ελκύεις. Τα σκοτάδια παντα θα υπάρχουν, επιλογή είναι κ αυτά. Κ αν λίγο χαθείς απτο προσανατολισμό σου εμπιστευσου τον εαυτό σου κ θα τα καταφέρεις. Είμαι καλύτερα.. μην ανησυχείτε, δεν είμαι εγώ το θέμα, απλώς μια αφορμή κ μια ευχή για έναν ακόμα ταξίδι γύρω απτον ήλιο εύθραυστη λίγο ίσως αλλά σοφότερη κ σύντομα πιο δυνατή. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Ανταποδίδω σε όλους κ τον καθένα χωριστά. Η δύναμη σας είναι τεράστια να το θυμάστε παντα. Με αγάπη ΑΚ. ♥️🙏🏼🧿»

Περαστικά και σιδερένια γρήγορα.

{https://www.instagram.com/p/Cv9rxktIu3c/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2023 - 14:26