Νίκος Γκάλης - Κωνσταντίνος Αργυρός: Η νέα φιλία, οι ευχές, οι συμβουλές και το... τσιπουράκι!

16.08.2023
Νίκος Γκάλης - Κωνσταντίνος Αργυρός: Η νέα φιλία, οι ευχές, οι συμβουλές και το... τσιπουράκι!
Ένα απροσδόκητο bromance που προέκυψε τον 15αύγουστο στη Χαλκιδική και τα λόγια αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης που διαβάσαμε.

Νίκος Γκάλης, Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και ο δημοφιλέστατος τραγουδιστής συναντήθηκαν στη Χαλκιδική και, όπως φαίνεται, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια πολύ ειλικρινής σχέση.

Μέσα από αναρτήσεις που έκαναν και οι δύο μάθαμε για τη γνωριμία αυτή.

Πρώτος ο θρυλικός μπασκετμπολίστας, ο οποίος πρόσφατα τιμήθηκε με την απόσυρση της φανέλας του με το νούμερο 4, μέσα σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, εξήγησε πως πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο οικογενειακά αλλά και με νέους φίλους σε έναν αγαπημένο χώρο, στην Χαλκιδική. "Μεταξύ αυτών ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, αξιόλογος άνθρωπος κι όπως μαθαίνω μεγάλος λάτρης του #basketball ο Argiros Konstantinos", συνεχίζει ο Nick, προσθέτοντας "Σου εύχομαι υγεία, επιτυχίες και να παραμείνεις ο εαυτός σου!".

Μαζί με τα Χρόνια πολλά του για την μεγάλη γιορτή της Παναγίας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε φωτογραφίες από τη γιορτή με φίλους και τον Nick, αλλά και εικόνες από τη συναυλία που έδωσε στην περιοχή.

"Χρόνια πολλά σε όλους! Την ημέρα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, παρέα με τον legend του Παγκοσμίου μπάσκετ Νίκο Γκάλη και αγαπημένους φίλους! Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους με υγεία!", διαβάζουμε στη λεζάντα, ενώ στο βίντεο που μοιράστηκε βλέπουμε τους δύο άντρες να εύχονται τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους με το τσιπουράκι.

{https://www.instagram.com/p/Cv-a2cytYWD/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2023 - 12:24