Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη Ζόζεφιν στο Κέντρο Αθηνών βρέθηκαν οι κάμερες των εκπομπών και ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις όπως ήταν αναμενόμενο.
«Η πατρότητα είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει αυτή την στιγμή στη ζωή μου. Όλη μου η καρδιά, κι όλη μου η ψυχή και όλο μου το είναι βρίσκεται σε αυτό το καινούργιο μέλος που έχει έρθει στην οικογένεια. Είναι το μεγαλύτερο σουξέ της καριέρας μου.
Σίγουρα υπάρχουν φόβοι. Δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την οικογένειά μας. Τουλάχιστον εγώ αυτό πήρα από τη δική μου. Θα προσπαθήσω να είμαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα με οποιαδήποτε δυσκολία. Θα είμαι δίπλα του, κάνω ό,τι μπορώ και θα τον αλλάξω και θα τον ταΐσω. Θέλω να ζήσω όλη αυτή την εμπειρία με όλη μου την καρδιά» είπε ο τραγουδιστής για τον λίγων μηνών γιο του, Βασίλη.
Για το ατύχημα της συζύγου του στο Κολωνάκι ανέφερε: «Αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Φαντάζομαι το κατάλαβε ο άνθρωπος που το έκανε. Ευτυχώς η οικογένειά μου έχει υγεία, να χτυπήσω ξύλο δεν έγινε κάτι άσχημο. Νομίζω η συγχώρεση είναι η μεγαλύτερη αρετή».
«Συνέχεια γίνονται απάτες εις βάρος μου. Μου στέλνουν άπειρα μηνύματα ότι υπάρχουν λογαριασμοί που ζητάνε βοήθεια. Έρχονται κάτω από το σπίτι μου και μου λένε ότι μου έδωσαν λεφτά. Είναι απάτη. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Βράζω και μόνο που το σκέφτομαι» ανέφερε.
«Του το εύχομαι να πάρει βραβείο γιατί πάλεψε, με είχε πάρει μια φορά τηλε΄φωνο και μου είχε πει πόσο πάλευε, δούλευε για αυτό και είχε μπει στη φάση του ρόλου και έχει δουλέψει πραγματικά» είπε για τον Χρήστο Μάστορα και το Υπάρχω. Όσο για τον ίδιο, τόνισε ότι δεν του έχει γίνει πρόταση να παίξει τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και δεν θα το έκανε διότι δεν μπορεί να μπει σε μια τέτοια φάση.