Η σχέση της Monica Bellucci και του Tim Burton αποδεικνύει ότι μπορείς να βρεις τον έρωτα σε κάθε ηλικία

03.12.2023
Η σχέση της Monica Bellucci και του Tim Burton αποδεικνύει ότι μπορείς να βρεις τον έρωτα σε κάθε ηλικία
Ο 65χρονος σκηνοθέτης Tim Burton και η 59χρονη ηθοποιός Monica Bellucci, πυροδότησαν αρχικά φήμες για ειδύλλιο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 65χρονος σκηνοθέτης Tim Burton και η 59χρονη ηθοποιός Monica Bellucci, πυροδότησαν αρχικά φήμες για ειδύλλιο τον περασμένο Φεβρουάριο. Κάνοντας την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί, το ζευγάρι έχει τραβήξει την προσοχή των fans, με πολλούς να σημειώνουν ότι ο Tim εμφανίστηκε « τόσο ερωτευμένος». Η ιστορία τους αποδεικνύει απολύτως ότι ποτέ δεν είναι αργά για να βρεις την αληθινή αγάπη.

Το ζευγάρι αρχικά διασταυρώθηκε πριν από 17 χρόνια στο Φεστιβάλ των Καννών του 2006. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξαναβρέθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών το 2022. Η Bellucci, επίτιμη προσκεκλημένη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει βραβείο στον Burton.

Οι φήμες για σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Απαθανατίσθηκαν σε φωτογραφίες να περπατούν χέρι-χέρι και να μοιράζονται ένα φιλί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.Φημολογήθηκε ότι έβγαιναν κρυφά για τέσσερις μήνες πριν κάνουν δημόσια εμφάνιση μαζί.

Τον Ιούνιο, η Bellucci τελικά αποκάλυψε τη σχέση τους μετά από μήνες εικασιών. Εξέφρασε ανοιχτά τη στοργή της για τον σκηνοθέτη και εξέφρασε την ευτυχία της που οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν.

Διαζύγιο - σοκ για Vincent Cassel και Tina Kunakey: Ένας χωρισμός που (δεν) περιμέναμε

«Τι μπορώ να πω... Είμαι ευτυχής που γνώρισα τον άντρα, πρώτα απ' όλα», είπε η ηθοποιός. «Είναι από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή... Γνωρίζω τον άντρα, τον αγαπώ και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια ξεκινά».

Κατά τη διάρκεια του κοινού τους χρόνου στο Λονδίνο, το ζευγάρι συνεργάστηκε στο Beetlejuice 2, όπου ο Burton σκηνοθέτησε την πολυαναμενόμενη συνέχεια της κωμωδίας τρόμου του 1988.

«Λατρεύω τον Τim», συνέχισε η Bellucci. «Και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τim Burton».

Πριν από την τρέχουσα σχέση του, ο Burton είχε μακροχρόνια σχέση με την ηθοποιό Helena Bonham-Carter. Ήταν μαζί για 13 χρόνια πριν χωρίσουν τους δρόμους τους το 2014. Έχουν μαζί δύο γιους, τον Billy Raymond και τη Nell.

Η Monica Bellucci στη Θεσσαλονίκη: «Η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου»

Εν τω μεταξύ, η Bellucci έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Ιταλό φωτογράφο Claudio Carlos Basso όταν ήταν 20 ετών, αλλά χώρισαν μετά από έξι μήνες. Αργότερα παντρεύτηκε τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassell το 1999 και χώρισαν το 2013. Μαζί, έχουν δύο κόρες, την Deva και τη Leonie.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.12.2023 - 17:54