Δήμητρα Ματσούκα: Η μία και μόνη ανάρτηση που έκανε για τον γάμο της είχε ιδιαίτερη σημασία

02.12.2023
Δήμητρα Ματσούκα: Η μία και μόνη ανάρτηση που έκανε για τον γάμο της είχε ιδιαίτερη σημασία
Πανευτυχής, χωρίς αμφιβολία, είναι η νιόπαντρη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία, όμως προτιμά να μη μοιραστεί τις χαρές της με όλο τον κόσμο.

Διακριτική και ιδιωτική υπήρξε στην προσωπική της ζωή η Δήμητρα Ματσούκα όλα αυτά τα χρόνια και, όπως φαίνεται, θέλει να έχει την ίδια στάση και σε ότι αφορά στον γάμο της.

Η ηθοποιός και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου ύστερα από 7 χρόνια σχέσης, έχοντας στο πλάι τους συγγενείς και στενούς φίλους και συνεργάτες, όχι πα΄νω από 60 άτομα, όπως αναφέρθηκε, και χωρίς διάθεση να μοιραστούν στιγμές τους.

Αυτό φάνηκε «επίσημα» από ένα story που μοιράστηκε η Δήμητρα Ματσούκα το οποίο ήταν, στην ουσία, αναδημοσίευση ενός story της αδελφής της. «Κάποιες στιγμές είναι ιερές», γράφει η Μαρία Ματσούκα. «Δεν δημοσιοποιούνται όλα. Είναι τόσο σημαντικό να απολαύσουμε τη στιγμή και να αφήσουμε επιτέλους στην άκρη το κινητό. Η αδελφή μου η πιο όμορφη νύφη και ο Πέτρος ο πιο όμορφος γαμπρός, μα το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο είναι πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι. Πάντα ερωτευμένοι, υγιείς κι ευτυχισμένοι. Σας αγαπάμε πολύ. Μαρία - Θέμης - Ραφαήλ», συνεχίζει στέλνοντας τις ευχές της και δημόσια, χωρίς να μοιραστεί κάποια φωτογραφία του ζεύγους, ως είθισται.

Το story αυτό, λοιπόν, μοιράστηκε με τη σειρά της και η νύφη Δήμητρα με το σχόλιο «αδελφούλα μου εσύ», προσυπογράφοντας με τον τρόπο της τα όσα εκείνη έγραψε!

4_4.png

Και μπορεί δική τους φωτογραφία, ή του νιόπαντρου ζεύγους να μη μοιράστηκε η Μαρία Ματσούκα, όμως μοιράστηκε μια χαριτωμένη λήψη του γου της, Ραφαήλ, ο οποίος φόρεσε τα καλά του για τον γάμο της θείας Δήμητρας.

5_12.png

Τελευταία τροποποίηση στις 02.12.2023 - 20:38