Η Monica Bellucci ζευγάρι με τον Tim Burton - Αυτή κι αν είναι είδηση

22.02.2023
Η Monica Bellucci ζευγάρι με τον Tim Burton - Αυτή κι αν είναι είδηση
Σύμφωνα με το Paris Match που δημοσιεύει και τη φωτογραφία που φανέρωσε τη σχέση τους, η Monica Bellucci είναι ερωτευμένη με τον Tim Burton.

Εκείνη, μία από τις πιο διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz, θεωρείται για πολλούς η απόλυτη προσωποποίηση της γυναίκας. Εκείνος ένας από τους πιο ιδιόμορφους (και, σίγουρα, εμβληματικου΄ς) σκηνοθέτες που έχουν περάσει από τον χώρο με ένα πραγματικά ιδιαίτερο προσωπικό στυλ σε ό,τι δημιουργεί.

Οι δρόμοι τους είχαν συναντηθεί ακόμη μία φορά το 2006 όμως δεν ήταν ακόμη "η ώρα τους". Τώρα, φαίνεται ότι είναι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Paris Match , δημοσιεύει και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, η Monica Bellucci και ο Tim Burton είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

{https://www.instagram.com/p/Co73XGyrofR/}

Τον Ιούλιο του 2019 η 58χρονη σταρ χώρισε από τον τελευταίο - γνωστό - σύντροφό της, τον, 40χρονο σήμερα, καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre ενώ ο 64χρονος σκηνοθέτης και η επί πολλά χρόνια σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του, Helena Bohnam Carter, έχουν χωρίσει από το 2014. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Ο πλανήτης των πιθήκων" το 2000 και επί 14 χρόνια που κράτησε η, εκκεντρική, θα λέγαμε, σχέση τους ζούσαν σε διαφορετικά σπίτια, το ένα δίπλα στο άλλο.

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, η Bohnam Carter είχε δηλώσει - μεταξύ σοβαρού και αστείου - ότι το ροχαλητό του Burton δεν... παλευόταν με τίποτα!

Η Kate Moss αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Johnny Depp της έδωσε ένα διαμαντένιο κολιέ

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και σε πολλές ταινίες, αρκετές των οποίων - όπως, για παράδειγμα το Sweeney Todd στη συνέχεια - και με τον Johnny Depp ο οποίος είναι και νονός και των δύο παιδιών τους.

sweeneytodd.jpg

Οι δρόμοι της Bellucci και του Burton συναντήθηκαν ξανά τον περασμένο Οκτώβρη στη Λυών και, συγκεκριμένα, στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Lumière (Lumière Film Festival) που πραγματοποιούνταν εκεί.

Με μεγάλη διακριτικότητα οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και τώρα πια το ειδύλλιο αποκαλύφθηκε και έγινε, μάλιστα, πρωτοσέλιδο στο Paris Match με τους δυο τους να περπατούν στους δρόμους του Παρισιού αγκαζέ.

Monica Bellucci: "Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μου. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, αυτή είναι η φύση μου"

Περιμένοντας κάποια στιγμή την επιβεβαίωση να θυμίσουμε ότι η "θεά" (και λίγα λέμε) Monica Bellucci υπήρξε παντρεμένη με τον Vincent Cassel (1999 - 2013). Οι δυο τους έχουν δυο κόρες, τη 18χρονη Deva [φωτό κάτω] η οποία έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς την καριέρα της ως μοντέλο και τη 12χρονη Leoni.

Vincent Cassel: Η σύζυγός του έγινε 25 ετών και εκείνος την αποθεώνει δημόσια

{https://www.instagram.com/p/CnzS45QMn3I/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.02.2023 - 17:22