Vincent Cassel: Η σύζυγός του έγινε 25 ετών και εκείνος την αποθεώνει δημόσια

05.04.2022
Vincent Cassel: Η σύζυγός του έγινε 25 ετών και εκείνος την αποθεώνει δημόσια
Γενέθλια έχει σήμερα [5/4] η Tina Kunakey και ο σύζυγός της μοιράζεται δημόσια λόγια λατρείας -και δεν είναι η πρώτη φορά.

31 χρόνια διαφορά έχουν ο γοητευτικός κακός του γαλλικού -και όχι μόνο- κινηματογράφου η απιστεύτου εξωτικής ομορφιάς σύζυγός του, αλλά... ποιος μετράει; Οι ίδιοι, σίγουρα όχι.

Όπως είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair ο Vincent Cassel, ερωτεύτηκε την Tina Kunakey κεραυνοβόλα -χωρίς, βέβαια να ξεκαθαρίσει ακριβώς το πότε, καθώς οι "κακές γλώσσες" θέλουν τη σχέση τους να έχει, στην ουσία, λήξει τον γάμο εκείνου με τη Monica Bellucci- χωρίς να γνωρίζει την ηλικία της.

"Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Όταν μου το είπε, έμεινα λίγο έκπληκτος. Αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς", απάντησε χαρακτηριστικά ο γάλλος ηθοποιός, λήγοντας με συνοπτικές διαδικασίες την οποιαδήποτε συζήτηση!

Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες άρχισαν να εμφανίζονται το 2016, όμως οι φήμες τους θέλουν να έχουν γνωριστεί πριν το διαζύγιο εκείνου με την Bellucci που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο το 2013. Οι ίδιοι, προφανώς γιατί τότε η Tina ήταν ανήλικη, αποφεύγουν να "στέκονται" στους αριθμούς και τώρα πια όλα είναι... ιστορία.

Ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 και και τον Απρίλιο του 2019 υποδέχτηκαν την κόρη τους, την οποία ονόμασαν Amazonie.

Σήμερα, 5/4/2022 η όμορφη Tina γίνεται 25 ετών και ο Vincent την αποθεώνει στο Instagram. Πλάι σε μια φωτογραφία των δυο στην παραλία διαβάζουμε τα εξής:

"Σήμερα είναι τα γενέθλια της γυναίκας μου, της ζωής μου, της βασίλισσάς μου, της συνεταίρου μου στο έγκλημα, της αγάπης μου, της συζύγου μου, Tina. Σ' αγαπώ (στα πορτογαλικά) μέχρι τ' αστέρια και το φεγγάρι ♥️ #happy25"

"Σ' ευχαριστώ αγάπη μου. Μέχρι τ' αστέρια και το φεγγάρι", απαντά με σχόλιο η εορτάζουσα.

Χρόνια πολλά!