Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker, σε ένα γάμο-έκπληξη στο Las Vegas

06.04.2022
Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker, σε ένα γάμο-έκπληξη στο Las Vegas
Ο Travis Barker έκανε πρόταση γάμου στην Kourtney Kardashian στο Montecito της Καλιφόρνια, στις 17 Οκτωβρίου

Ένα ευτυχισμένο celebrity ζευγάρι δέχεται συγχαρητήρια: Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν σε ένα γάμο-έκπληξη στο Las Vegas, αφού βγήκαν χέρι-χέρι στα Grammy 2022. Ο ιδιωτικός γάμος έγινε στη 1:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας και το ζευγάρι πήγε ντυμένο με τα ίδια ρούχα που φορούσαν στην τελετή απονομής των βραβείων.

Pete Davidson: Το σχόλιο της μητέρας του που δείχνει την επιθυμία της να κάνει παιδί ο γιος της με την Kim Kardashian

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του παρεκκλησίου στο Las Vegas, η τελετή διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. "Ήρθαν, παντρεύτηκαν, πέταξαν την ανθοδέσμη στο δρόμο και χόρεψαν. Έδειχναν αγαπημένοι και διασκέδασαν πολύ". Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η Kardashian και ο Barker έλαβαν άδεια γάμου πριν από την τελετή.

Η είδηση ​​της σχέσης του ζευγαριού κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021, με δημοσιεύματα να λένε πως "έβγαιναν για περίπου έναν ή δύο μήνες" και "ήταν φίλοι για πολύ καιρό, αλλά μετά ήταν μαζί". Αφού επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram με μια φωτογραφία τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, το ζευγάρι συνέχισε να δείχνει την αγάπη του ο ένας για τον άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κόκκινο χαλί. Η Kardashian μάλιστα, βοήθησε και ενθάρρυνε τον Barker να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για πρώτη φορά από τότε που επέζησε από ένα θανατηφόρο δυστύχημα το 2008.

Vincent Cassel: Η σύζυγός του έγινε 25 ετών και εκείνος την αποθεώνει δημόσια

Ο Barker έκανε πρόταση γάμου στην Kardashian τον Οκτώβριο του 2021 με ένα τεράστιο οβάλ διαμαντένιο δαχτυλίδι. Η πρόταση έγινε στο Montecito της Καλιφόρνια, στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar Beach, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού. Το ζευγάρι έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία τους να αποκτήσουν μαζί παιδιά. Σε ένα τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά "The Kardashians" στο Hulu, η Kardashian αποκάλυψε ότι είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους για να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

Η Kardashian έχει αποκτήσει τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 7χρονο Reign με τον πρώην της, Scott Disick. Ο Barker έχει έναν 18χρονο γιο, τον Landon και την 15χρονη κόρη Alabama, με την πρώην σύζυγό του, Shanna Moakler.