Η Kim Kardashian φωτογράφησε τους πρώην αγγέλους της Victoria Secret για καμπάνια της Skims

06.04.2022
Η Kim Kardashian φωτογράφησε τους πρώην αγγέλους της Victoria Secret για καμπάνια της Skims
Με μια στρατηγική καμπάνια, το SKIMS της Kim Kardashian κατάφερε να εξαλείψει τη Victoria's Secret

Σε μια πολύ πρωτότυπη κίνηση μάρκετινγκ, η Kim Kardashian φωτογράφησε τα πιο εμβληματικά αγγελάκια της Victoria's Secret για να προωθήσουν τη συλλογή "Fits Everybody" της εταιρίας SKIMS, μια σειρά από σουτιέν και εσώρουχα της social media star.

Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker, σε ένα γάμο-έκπληξη στο Las Vegas

Τα κάποτε θρυλικά πρόσωπα του αμφιλεγόμενου και πλέον ακυρωμένου Fashion Show της Victoria's Secret, η Heidi Klum, η Tyra Banks, η Alessandra Ambrosio και η Candice Swanepoel άλλαξαν τα χαρακτηριστικά φτερά τους με εσώρουχα σε τόνους του δέρματος, κάτι που χαρακτηρίζει το brand SKIMS.

Τα πρώην αγγελάκια έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram.

Ξεκικώντας το 2018, η SKIMS προλόγισε μια σειρά από εφιάλτες δημοσίων σχέσεων για τη Victoria's Secret — συγκεκριμένα, καταγγελίες για σεξουαλική κακή συμπεριφορά εναντίον του πρώην Chief Marketing Officer Ed Razek, και αποκαλύψεις σχετικά με τους δεσμούς του πρώην ιδιοκτήτη Leslie Wexner με τον Jeffrey Epstein. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες της Victoria's Secret να επαναπροσδιορίσει την επωνυμία ως πιο περιεκτική, η μάρκα έχει χάσει μεγάλο μέρος του κύρους που απολάμβανε κάποτε.