Η Μαρία Τζομπανάκη μιλά για τον επικείμενο γάμο του γιου της και ποζάρει αγκαλιά με τη νύφη της

05.04.2022
Η Μαρία Τζομπανάκη μιλά για τον επικείμενο γάμο του γιου της και ποζάρει αγκαλιά με τη νύφη της
Η σχέση της πρωταγωνίστριας του Σασμού με τον μοναχογιό της, Ορφέα Αυγουστίδη, είναι πολύ στενή και, όπως φαίνεται, η ίδια είναι πολύ "κοντά" και με τη σύντροφό του που πολύ σύντομα θα γίνει και σύζυγός του.

Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του Γεωργία Κρασσά, με την οποία έχουν ήδη συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ετοιμάζονται να παντρευτούν και ο γάμος, αποκαλύφθηκε μέσω της αναγγελίας του [φωτό κάτω] που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών την περασμένη εβδομάδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κορωπί

Το ζευγάρι προγραμματίζει να τελέσει και τη βάφτιση του νεαρού την ίδια μέρα και το όνομα που θα του δώσουν είναι "Αχιλλέας - Κωνσταντίνος". "Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου", εξήγησε σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός αναφερόμενος στον πατέρα του, Ντίνο Αυγουστίδη [φωτό κάτω]

Χθες, η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Ορφέα με τις δυο γυναίκες της ζωής του στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα του Σασμού, Σπύρου Πετρουλάκη. Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον επικείμενο γάμο του γιου της αλλά και για τη νύφη της, με τα καλύτερα λόγια.

Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκίνηση για τον γιο της και τον γιο του, ο έρωτας και ο Σασμός

"Έχουμε γάμους. Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί", είπε στην κάμερα του Happy Day η ηθοποιός που φέτος συγκλονίζει με την ερμηνεία της ως "Καλλιόπη" στον τηλεοπτικό Σασμό.

Η ώρα η καλή, λοιπόν!