Ο Liam Neeson είχε απορρίψει το ρόλο του James Bond λόγω της γυναίκας του

22.02.2023
Ο Liam Neeson είχε απορρίψει το ρόλο του James Bond λόγω της γυναίκας του
"Μου έδωσε τελεσίγραφο - και το εννοούσε!", είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός

Ο Liam Neeson αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Rolling Stone ότι η παραγωγός του James Bond, Barbara Broccoli, επικοινώνησε πολλές φορές μαζί του τη δεκαετία του 1990 για να τον ρωτήσει αν ενδιαφερόταν να αναλάβει το ρόλο του 007. Ο ηθοποιός είχε τότε λάβει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου χάρη στην ερμηνεία του στη «Λίστα του Σίντλερ». Γιατί όμως τελικά απέρριψε έναν από τους πιο εμβληματικούς και πολυπόθητους ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου; Όλα είχαν να κάνουν με τη σύζυγο του Neeson, Natasha Richardson.

Brad Pitt: Τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά με την Ines de Ramon - Της γνώρισε τα παιδιά του

«Η 'Λίστα του Σίντλερ' είχε κυκλοφορήσει τότε και η Barbara μου είχε τηλεφωνήσει μερικές φορές για να με ρωτήσει αν με ενδιέφερε, και είπα, 'Ναι, θα με ενδιέφερε'. Αλλά η σύζυγός μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, μου είπε: 'Liam, θέλω να σου πω κάτι: Αν παίξεις τον James Bond, δεν θα παντρευτούμε». Εκείνος τότε είχε εκνευριστεί αλλά τελικά αποφάσισε να παντρευτεί και να μην πάρει τον ρόλο. "Μου είχε δώσει ένα τελεσίγραφο και το εννοούσε”, είπε ο ίδιος. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένοι μέχρι τον θάνατό της Richardson το 2009, μετά από ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι.

Ο Paul Rudd για το τελευταίο επεισόδιο των "Friends": "Δε θα έπρεπε να είμαι εκεί"

Όσο για το γιατί η Richardson δεν ήθελε ο σύζυγός της να γίνει ο νέος James Bond, ο ηθοποιός είπε: "Υπάρχουν πολλές πανέμορφες γυναίκες σε πολλές χώρες που πηγαίνουν στο κρεβάτι μαζί του. Νομίζω ότι η απόφασή της ήταν βασισμένη σε αυτό”. Τελικά, τον ρόλο του James Bond ανέλαβε ο Pierce Brosnan στην ταινία "Goldeneye".