Liam Neeson: Ο λόγος που δεν του αρέσει να γυρίζει ερωτικές σκηνές

Liam Neeson: Ο λόγος που δεν του αρέσει να γυρίζει ερωτικές σκηνές
Οι στιγμές όπου οι άνθρωποι πλησιάζουν ερωτικά μεταξύ τους μπορεί, μερικές φορές, να είναι δύσκολο να καταγραφούν μπροστά από την κάμερα. Είναι φυσιολογικό για τους ηθοποιούς να έχουν όρια ή να αισθάνονται αβέβαιοι να κάνουν αυτού του είδους τις σκηνές.

Παρόλο που ο Liam Neeson, παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα στον κινηματογράφο, μοιράστηκε ότι εξακολουθεί να μην αισθάνεται άνετα με τις ερωτικές σκηνές. Απλώς δεν είναι οι αγαπημένες του για να ερμηνεύσει.

Οι σκέψεις του Neeson ακολουθούν τα σχόλια του Penn Badgley, ο οποίος έγινε είδηση επειδή επέλεξε να μην κινηματογραφήσει ερωτικές σκηνές για τη σειρά You. Ο Neeson συμφωνεί και υποστηρίζει την απόφαση του Badgley, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να μην κάνει καθόλου τέτοιου είδους σκηνές. Σημείωσε, «Ναι, συμφωνώ απόλυτα και τον υποστηρίζω. Δεν μου αρέσει να το κάνω».

{https://www.instagram.com/p/ClpGq4-PgxC/}

Συνέχισε εξηγώντας ότι είχε συμμετάσχει σε πολλές σκηνές τέτοιου είδους και θα το προτιμούσε αν είχαν αφεθεί στη φαντασία του κοινού.

Ο σταρ των Taken παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η παρακολούθηση ερωτικών σκηνών σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές είναι άβολη. «Θα είμαι ειλικρινής, ότι όταν βλέπω μια ερωτική σκηνή, απλά δεν μπορώ να την παρακολουθήσω. Απλώς ντρέπομαι», εξομολογήθηκε.

Ο 71χρονος ηθοποιός αποκάλυψε μια ειλικρινή συζήτηση που είχε για τις σκηνές τέτοιου είδους, με τον γιο του, τον οποίο μοιράζεται με την αείμνηστη σύζυγό του, Natasha Richardson [φωτό κάτω]. Αναπολώντας την την περιέγραψε ως «την πιο αμήχανη στιγμή που έχω βιώσει ποτέ».

Liam Neeson & his future wife, Natasha Richardson in Nell 1994 | Liam neeson movies, Liam neeson, Natasha richardson

Μιλώντας για την αείμνηστη σύζυγο του Neeson, o ηθοποιός είχε μια ισχυρή σχέση μαζί της και μάλιστα παραδέχτηκε μια φορά ότι του είχε προταθεί ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ στο παρελθόν αλλά αποφάσισε να τον απορρίψει για να μην αναστατώσει τον έρωτα της ζωής του.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.11.2023 - 13:28