Sean Penn: «Δεν μου προκάλεσε τρομερή έκπληξη ο θάνατος του Matthew Perry»

Sean Penn: «Δεν μου προκάλεσε τρομερή έκπληξη ο θάνατος του Matthew Perry»
Tελικά ο θάνατος του Matthew Perry δεν ήταν κάτι αναπάντεχο για τους ανθρώπους που γνώριζαν την κατάστασή του. Ο Sean Penn παραδέχτηκε ότι δεν έμεινε «τρομερά έκπληκτος» από τον πρόωρο θάνατο του Perry σε ηλικία 54 ετών.

Εμφανιζόμενος στο «Piers Morgan Uncensored», ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, χαρακτήρισε τον θάνατο του συναδέλφου του «τραγικό» και τον επαίνεσε που μίλησε με γενναιότητα για τους αγώνες του στον κόσμο.

«Τι ταλαντούχος τύπος», είπε ο Penn. «Δεν μπορώ να πω ότι τον γνώριζα καλά, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ».

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα εθισμού στο παρελθόν και είπε ότι θαύμαζε τον Perry που μιλούσε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας του. «Τον είδα κάπως πρόσφατα όταν παίρναμε και οι δύο μια πτήση από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και του είπα συγχαρητήρια για το βιβλίο του», εξήγησε ο Pen.

«Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, αλλά είχα δει πολλές από τις συνεντεύξεις του και φαινόταν να μιλούσε γι' αυτό, να το είχε αντιμετωπίσει. Ήταν πολύ έξυπνος και τολμηρός γι' αυτό και πρόσφερε απλόχερα την εμπειρία του στους ανθρώπους για να είναι χρήσιμος».

Μιλώντας για τον θάνατο του ηθοποιού, ο Penn συνέχισε: «Είναι τραγικό, δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην τρομερά. Δεν ξέρω τι αναφέρει ο ιατροδικαστής αλλά ξέρω ότι είχε κάνει μεγάλη ζημιά στα όργανά του όλα αυτά τα χρόνια».

Lisa Kudrow για Matthew Perry - Ένα «αντίο» κι πολλά «Ευχαριστώ» που συγκίνησαν

«Ήταν δύσκολη κατάσταση και έπρεπε να το κάνει αυτό, έπρεπε να αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία και να δώσει πολλή χαρά σε πολλούς ανθρώπους με το ταλέντο του. Εύχομαι λοιπόν στην οικογένειά του να είναι καλά», πρόσθεσε.

Ο Penn είχε συνεργαστεί με τον Perry στο παρελθόν και είχε εμφανιστεί ακόμη και για λίγο στο “Friends” σε δύο επεισόδια το 2001, με τίτλους "The One With The Halloween Party" και "The One With The Stain".

{https://www.youtube.com/watch?v=8jRleQTSpMI&ab_channel=ScreenClips}

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Εric, έναν δάσκαλο που αρραβωνιάστηκε τη δίδυμη αδελφή της Phoebe Buffay, Ursula.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.11.2023 - 16:22