Thanksgiving 2023: Οι 10 ωραιότερες «διάσημες» αναρτήσεις για τη φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών

24.11.2023
O John Legend, η Chrissy Teigen και τα τέσσερα παιδιά τους
O John Legend, η Chrissy Teigen και τα τέσσερα παιδιά τους
Χθες [23/11/2019] γιορτάστηκε στην Αμερική -κυρίως, αλλά όχι μόνο- η ημέρα των Ευχαριστιών. Όπως ήταν φυσικό, γέμισαν στα social media με γαλοπούλες, κρασί και... χαμόγελα! Οι απανταχού διάσημοι μοιράστηκαν φωτογραφίες, ευχές και σκέψεις με την αφορμή αυτής της γιορτής και εμείς ξεχωρίσαμε αυτές που μας έκαναν περισσότερο «κλικ»!

Πανευτυχής για την πρώτη τέτοια γιορτή που περνά με την κόρη της ήταν η Μαρία Μενούνος και μοιράστηκε τρεις γλυκύτατες φωτογραφίες με τη μικρή Αθηνά να τραβά τα μαλλιά της κι εκείνη να το απολαμβάνει τρελά.

«Χρόνια πολλά φίλοι μου. Πάντα έχω τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα πρέπει να είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου Αθηνά. Πάντα ευγνώμονες στην πανέμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά σε αυτόν τον κόσμο. Σας αγαπάμε πολύ παιδιά», γράφει μεταξύ άλλων η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και ποζάρει με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro και την κορούλα τους.

{https://www.instagram.com/p/Cz_pb3xLcvd/?img_index=1}

Για το μωράκι της και την οικογένειά της είναι ευγνώμων και η Rumer Willis και μοιράζεται δυο φωτογραφίες. Στην πρώτη βλέπουμε την κορούλα της μόνη και στη δεύτερη μαζί με την ίδια και τον σύντροφό της (και πατέρα της μικρής Louetta) Derek Richard Thomas

{https://www.instagram.com/p/C0An81tJk3D/?img_index=1}

Για να μείνουμε στην οικογένεια του Bruce Willis του οποίου η κατάσταση φαίνεται να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, βλέπουμε την ανάρτηση που έκανε για τη μέρα η σύζυγός του, Emma Heming. «Είμαι ευγνώμων που έχω γνωρίσει αυτού του είδους την αγάπη», γράφει στη λεζάντα η Emma και μοιράζεται μία φωτογραφία με όλη τη φαμίλια, συμπεριλαμβανομένων των δύο δικών τους θυγατέρων, της Demi Moore, των δικών τους τριών κορών και των συντρόφων των δύο. Η όμορφη εικόνα είναι από οικογeνειακή συγκέντρωση που έγινε τον περασμένο Μάρτιο για τα γενέθλια του ηθοποιού, που ήταν και τα πρώτα μετά τη διάγνωση για άννοια, όταν η Rumer ήταν ακόμη έγκυος.

{https://www.instagram.com/p/C0ACw62u0AJ/}

Μια ανάρτηση τρολ (θα έλεγε κανείς) από τη Liz Hurley που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά «από την κουζίνα μου στη δική σας», όπως γρα΄φει συγκεκριμένα.

{https://www.instagram.com/p/Cz_1e3iIoKC/}

Michelle Pfeiffer: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο με τον σύζυγό της - 30 χρόνια μαζί

Στην κουζίνα πέρασε τη γιορτή και η Michelle Pfeiffer αλλά με άλλον τρόπο. «Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους εσάς που μένετε μαζί μου τόσο καιρό. Ελπίζω η μέρα σας να είναι τόσο όμορφη όσο η δική μου - γεμάτη με καλό φαγητό και πολλή αγάπη», γράφει στη λεζάντα και η γαλοπούλα που βγάζει από τον φούρνο είναι σούπερ ελκυστική.

{https://www.instagram.com/p/C0ArpTmpZF6/}

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ, ο Kevin Bacon και η Kyra Sedgwick στέλνουν τις ευχές τους μέσα από το μετρό.

{https://www.instagram.com/p/Cz_0dOfxDIS/}

Γεμάτη έρωτα η ανα΄ρτηση της Heidi Klum την οποία βλέπουμε (μέσα από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί) να χορεύει αισθαντικά με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, μέσα στην κουζίνα τους.

{https://www.instagram.com/p/C0AvKNorgHR/}

Η κόρης της, Leni Klum, από την άλλη, γιόρτασε τη μέρα αυτή με τον πατέρα της, Seal και μοιράστηκε μια γλυκύτατη πόζα μαζί του.

{https://www.instagram.com/p/C0AsPaeIqIT/}

Για την οικογένεια΄ του είναι ευγνώμων και ο John Legend και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τη σύζυγό του, Chrissy Teigen και τα τέσσρα παιδιά τους.

{https://www.instagram.com/p/C0AB7MTPlUy/}

Μία σειρά από φωτογραφίες με το παιδί της, τον σύζυγό της, φίλους και οικογένεια μοιράστηκε η Paris Hilton στέλνοντας τις ευχές της για τη μεγάλη μέρα.

{https://www.instagram.com/p/C0AP860y_05/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.11.2023 - 12:42