Αλέξης Κούγιας: Στο δικαστήριο μαζί με τον γιο του, Χρήστο

23.11.2023
Αλέξης Κούγιας: Στο δικαστήριο μαζί με τον γιο του, Χρήστο
Στα βήματα του πατέρα του ακολουθεί και ο Χρήστος Κούγιας, ενώ σύντομα περιμένουν και την αδελφή του, Μάιρα, στην ομάδα.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και την Πέμπτη (23/11/2023) ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε έχοντας στο πλάι του τον 21χρονο γιο του Χρήστο.

Ο 21χρονος νεαρός σπουδάζει Νομική και το ίδιο κάνει και η μικρότερη αδελφή του, Μάιρα, παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας της, Εύη Βατίδου.

«Είναι μεγάλη ημέρα για μένα, ίσως η μεγαλύτερη από την ημέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή που θα καθίσω στα έδρανα με τον γιο μου, που δεν έχει τελειώσει τη νομική. Ευελπιστεί πολύ σύντομα να έχει την άδεια του δικηγόρου. Είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και τη μέρα που θα έρθει η κόρη μου. Ειλικρινά σας το λέω, είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου», είπε, εμφανώς συγκινημένος ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούγιας δήλωσε: «Χαίρομαι που θα είμαι μαζί με τον μπαμπά και θα τον βλέπω πιο συχνά. Είναι τιμή μου. Όπως τον αντιμετωπίζουν όλοι, τον αντιμετωπίζω κι εγώ. Χαίρομαι. Έχω κι εγώ πολύ ενδιαφέρον για την υπόθεση. Τα παρακολουθώ όλα. Είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή».

Εύη Βατίδου: «Δεν συμβιβάστηκα στον γάμο μου; Μεγαλύτερος συμβιβασμός δεν υπάρχει» [video]

Τελευταία τροποποίηση στις 23.11.2023 - 17:43