Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης του ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε

23.11.2023
Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης του ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε
Photo: NDP Photo Agency
Δύο ημερών πατέρας ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η συγκίνησή του δεν περιγράφεται (στην κυριολεξία).

«Στις 21 Νοεμβρίου, λίγο νωρίτερα από ότι την περίμεναν, ήρθε στη ζωή η κόρη της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Την είδηση μετέδωσε η Δανάη Μπάρκα τη Δευτέρα το πρωί και την Τετάρτη, η «χαζογιαγιά» Φιλαρέτη Κομνηνού μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της εγγόνας της.

Ο ηθοποιός, που έγινε πατέρας για πρώτη φορά, υπήρξε φειδωλός στις δηλώσεις του στην τηλεόραση ενώ βλέποντας, προφανώς τα κανάλια και τους ρεπόρτερ να πλησιάζουν ολοένα και πιο πολύ, θέλησε να δώσει ένα στίγμα τόσο της συναισθηματικής του κατάστασης, όσο και της απόστασης που ελπίζει να κρατήσει από τον κόσμο σε μια τόσο προσωπική στιγμή.

Δανάη Μιχαλάκη: Το τραγούδι που της έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γλύκα και το βίντεο κλιπ ακόμη πιο πολύ

«Δεν το περίμενα να υπάρχει τόση καλοσύνη μαζεμένη εκεί έξω. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις ευχές σας τις ημέρες της χαράς μας. Δε μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Προτιμώ να το αφήσω απερίγραπτο», γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε story του και ήταν, πραγματικά, σαφέστατος!

«Μέχρι εδώ και όταν έρθει η στιγμή για κάτι παραπάνω, θα ενημερωθείτε», σα να λέει ο ηθοποιός. Respect και με το καλό να πάνε σπίτι τους πια.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.11.2023 - 17:29