Μελέτης Ηλίας: Ο ρόλος που έπαιξε το «Σόι σου» στη ζωή του και γιατί δεν θα ήταν ποτέ ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη

23.11.2023
Μελέτης Ηλίας: Ο ρόλος που έπαιξε το «Σόι σου» στη ζωή του και γιατί δεν θα ήταν ποτέ ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη
Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ στενοί φίλοι και κουμπάροι, πλέον!

Ο Μελέτης Ηλίας μπορεί να βρίσκεται εδώ και χρόνια στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης όμως ευρύτερα γνωστός έγινε μέσα απο΄ τη συμμετοχή του στην ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά «Το Σόι σου» που προβαλόταν από το κανάλι Alpha για 5 χρόνια (2014 - 2019).

Ο ρόλος του Σάββα στη σειρά αυτή υπήρξε κομβικός στη ζωή του ηθοποιού ο οποίος μιλώντας στον Θανάση Πάτρα και στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το υπογράμμισε έτσι ακριβώς.

«Η καλλιτεχνική μου ζωή θα ήταν τελείως διαφορετική αν δεν ήμουν ο Σάββας από “Το Σόι σου”. “Το Σόι σου» ήταν μία τομή για έμενα, η ζωή μου πριν και μετά», είπε συγκεκριμένα ενώ παραδέχτηκε πως παρόλο που λατρεύει τους αριθμούς, η απόφασή του να σπουδάσει λογιστική (κι όμως, αυτό έχει σπουδάσει) δεν ήταν και η καλύτερη.

Μελέτης Ηλίας: «Η κόρη μου έχει τύχει να μου πει "μπαμπά γιατί έγινες ηθοποιός και δεν μπορούμε να πάμε μια βόλτα να φάμε όλοι μαζί;"»

«Αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς που συμμετέχω ανά τέταρτο. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν σε κάποιο κανάλι και θα ανέλυα τα νούμερα τηλεθέασης», είπε, μεταξύ άλλων ο Μελέτης Ηλίας, συμπληρώνόντας πως «Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής. Ακόμα και τώρα που μου αρέσει η στατιστική, στο κομμάτι της λογιστικής είμαι σκράπας».

Η συζήτηση σαφώς στράφηκε και στην συμπρωταγωνίστριά του στο Σόι σου, Βάσω Λασκαράκη, με την οποία είναι πια κουμπάροι καθώς εκείνη έχει βαφτίσει το δεύτερο παιδί εκείνου.

«Η Βάσω Λασκαράκη είναι τελειομανής σε σημείο εκνευριστικό για έμενα. Αν ήμασταν ζευγάρι, δε θα άντεχα πάνω από έναν μήνα», είπε ο ηθοποιός ο οποίος αναφέρθηκε και στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, πρώην σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, με τα καλύτερα λόγια: « Πριν γνωρίσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έλεγα “αμάν αυτός ο Τσιμιτσέλης, τι κάνει πια αυτός;”. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πολυεργαλείο, του βγάζεις το καπέλο», είπε συγκεκριμένα.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.11.2023 - 14:44