Ο Jude Law έγινε μπαμπάς για 7η φορά

22.02.2023
Ο Jude Law έγινε μπαμπάς για 7η φορά
Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει παιδιά από 4 διαφορετικές γυναίκες

Ο Jude Law καλωσόρισε το δεύτερο παιδί του με τη σύζυγό του, Philiipa Coan, και το έβδομο παιδί του συνολικά. Ο 50χρονος ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα με την Coan, να κάνουν βόλτες με το νεογέννητο μωρό τους στο αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο.

{https://www.instagram.com/p/Co7h-ovIK2Q/}

Η εμφάνιση της Iris Law με ξυρισμένο κεφάλι στο κόκκινο χαλί

Ο Law και η Coan παντρεύτηκαν το 2019 και ανακοίνωσαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί μαζί τον Μάιο του επόμενου έτους. Ο Law έχει τρία μεγαλύτερα παιδιά, τον 26χρονο Rafferty, την 22χρονη Iris Ίρις και τον 20χρονο Rudy, με την πρώην σύζυγό του, Sadie Frost. Ο ηθοποιός έχει επίσης δύο ακόμη κόρες, τη 13χρονη Sophia, που έχει αποκτήσει με το Αμερικανό μοντέλο Samantha Burke και την 7χρονη Ada με την τραγουδίστρια Catherine Harding.

5 παιδιά διάσημων γονέων έχουν χαράξει τη δική τους πορεία

Ο Law αποκάλυψε ότι είχε καλωσορίσει το έκτο παιδί του στην εμφάνιση του στο "The Tonight Show" με τον Jimmy Fallon και μίλησε για το πόσο απολάμβανε την πατρότητα. «Έχω ασχοληθεί με τον κήπο. Α! Και εκτός από αυτό, έκανα ένα μωρό. Λοιπόν, ορίστε», είχε πει τότε. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το να είσαι μπαμπάς ενός νεογέννητου είναι μια «πραγματικά υπέροχη» εμπειρία και πρόσθεσε ότι αυτός και η σύζυγός του ένιωσαν «ευλογημένοι που μπορούσαν απλώς να φωλιάσουν ως οικογένεια». Είχε εκφράσει επίσης την επιθυμία του να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την οικογένειά του, λέγοντας: «Μου αρέσει, γιατί όχι; Η ιδέα να κάνω περισσότερα παιδιά θα ήταν απλά υπέροχη. Είμαι τυχερός που είμαι με κάποια με την οποία διασκεδάζω περισσότερο από ό,τι ποτέ στη ζωή μου».