Paris Hilton: Το όνομα του νεογέννητου μωρού της και η σημασία του

23.02.2023
Paris Hilton: Το όνομα του νεογέννητου μωρού της και η σημασία του
Η πλούσια κληρονόμος έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η Paris Hilton, η οποία έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μοιράστηκε το όνομα που αποφάσισε να του δώσει μιλώντας στο podcast της, "This is Paris". Η πλούσια κληρονόμος και πρώην party girl είπε ότι ονόμασε τον γιο της Phoenix Barron Hilton Reum και ότι ούτε η μητέρα της, Kathy Hilton, ή η αδελφή της, Nicky Hilton Rothschild, είχαν μάθει το όνομά του. Η Hilton και ο σύζυγός της, Carter Reum, αποκάλυψαν τον περασμένο μήνα ότι είχαν αποκτήσει ένα μωρό μαζί μέσω παρένθετης.

Η Paris Hilton έγινε μητέρα - Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση

"Προς το παρόν έχουμε κρατήσει τα πάντα πραγματικά ιδιωτικά", δήλωσε η Hilton. "Ούτε η μαμά μου ή η αδερφή μου ή οι καλύτεροι φίλοι μου - κανείς δεν το ήξερε και ήταν πολύ ωραίο που ήταν το δικό μας ταξίδι γιατί αισθάνομαι ότι η ζωή μου ήταν πάντα τόσο δημόσια, και ποτέ δεν είχα πραγματικά κάτι που να είναι δικό μου. "

8 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2022

Η Hilton εξήγησε γιατί το ζευγάρι επέλεξε το όνομα Phoenix διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο της, "Paris: The Memoir": "Αν όλα πάνε καλά, από τη στιγμή που το διαβάσατε, ο Carter και εγώ θα έχουμε ένα αγοράκι. Σχεδιάζουμε να τον ονομάσουμε Phoenix, ένα όνομα που αποφάσισα πριν από χρόνια, όταν έψαχνα πόλεις, χώρες και κράτη σε ένα χάρτη και έψαχνα για κάτι που να πηγαίνει με το Paris ή το London", ένα όνομα που είχε αποφασίσε να χρησιμοποιήσει για τη μελλοντική της κόρη. "Είναι το πουλί που αναγεννάται από τις στάχτες του για να πετάξει ξανά. Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει γνωρίζοντας ότι η καταστροφή και ο θρίαμβος υπάρχουν σε όλη τη ζωή μας και ότι αυτό θα μας δώσει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον".

{https://www.instagram.com/p/Co-i_MbLVMc/}