Η Gisele Bündchen αγνώριστη στο εξώφυλλο της «Vogue»

23.02.2023
Η Gisele Bündchen αγνώριστη στο εξώφυλλο της «Vogue»
Το super model από τη Βραζιλία πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον αθλητή Tom Brady

Η Gisele Bündchen φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Italia, ποζάροντας για πρώτη φορά αφού το διαζύγιο της με τον Tom Brady ολοκληρώθηκε. Το 42χρονο top model φοράει ένα κατακόκκινο Maison Valentino φόρεμα, με φλογερά κόκκινα μαλλιά και χείλη. Το look της συμπληρώθηκε με σκουλαρίκια Kenneth Jay Lane και βραχιόλια Patricia von Musulin. H ίδια φωτογραφήθηκε επίσης με πολλά διαφορετικά look, στα οποία παίρνει τελείως διαφορετικές μορφές.

{https://www.instagram.com/p/Co-Yw5xMM_5}

Tom Brady - David Beckham: Βγήκαν ραντεβού με τις κόρες τους και μοιράστηκαν απίθανες φωτογραφίες

"Το εξώφυλλό μας είναι ένα χρωματικό ταξίδι μέσα από τις χίλιες μεταμορφώσεις μιας γυναίκας που, συνήθως απεικονίζεται φυσικά. Eίναι σχεδόν αγνώριστη εδώ", αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης του περιοδικού στο instagram.

{https://www.instagram.com/p/CpAZOHBM4ia/}

{https://www.instagram.com/p/Co-eVZ0rQVr/}

{https://www.instagram.com/p/Co-lTvlryPP/}

{https://www.instagram.com/p/Co-yn-csnag/}

Η Gisele Bündchen σχολιάζει την επαγγελματική παραίτηση του Tom Brady

Το νέο εξώφυλλο της Bündchen έρχεται μήνες μετά το διαζύγιο της μετά από 13 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με ένα νομικό έγγραφο, η αναφορά για τη διάλυση του γάμου κατατέθηκε και οριστικοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου στην κομητεία Glades της Φλόριντα. Εκείνη την ημέρα, το πρώην ζευγάρι - που έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά - ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν με ξεχωριστές αναρτήσεις στο Instagram. "Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου και εγώ ολοκληρώσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου", έγραψε ο Brady. "Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για το χρόνο που περάσαμε μαζί. Κάτι τέτοιο είναι, φυσικά, οδυνηρό και δύσκολο, όπως και για τόσους πολλούς ανθρώπους που περνούν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο", συνέχισε. "Ωστόσο, θέλουμε μόνο το καλύτερο για τον άλλον, καθώς συνεχίζουμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που δεν έχουν ακόμη γραφτεί".