Gisele Bundchen: Η αποκάλυψη για τη δύσκολη ψυχολογική περίοδο της που προκάλεσε μέχρι και αυτοκτονικές τάσεις

Gisele Bundchen: Η αποκάλυψη για τη δύσκολη ψυχολογική περίοδο της που προκάλεσε μέχρι και αυτοκτονικές τάσεις
Η Gisele Bundchen αποκάλυψε ότι σκέφτηκε κάποτε να αυτοκτονήσει σε μια περίοδο της ζωής της όπου ένιωθε «πνιγμένη».

Το μοντέλο από τη Βραζιλία παραδέχτηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της ότι έδωσε μια σκληρή μάχη ψυχικής υγείας όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της στο μόντελινγκ και είπε χαρακτηριστικά ότι η επιτυχία έφερε μαζί της πολύ άγχος, που προκάλεσε κρίσεις πανικού. «Ξέρεις, ήμουν σε τούνελ», είπε στον δημοσιογράφο Lee Cowan σε ένα επερχόμενο επεισόδιο του CBS Sunday Morning.

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω», συνέχισε. «Και μετά άρχισα να βρίσκομαι στα στούντιο και ένιωθα σαν να πνίγομαι».

Η Gisele συνέχισε εξηγώντας ότι εκείνη την εποχή έμενε στον ένατο όροφο ενός κτιρίου και έπρεπε να ανέβει τις σκάλες γιατί όπως πάντα φοβόταν μην μείνει στο ασανσέρ. «Η αναπνοή μου ήταν πολύ γρήγορη. … Ξέρεις όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά, νιώθεις ότι δεν θέλεις να ζήσεις έτσι, ξέρεις τι εννοώ;» εξήγησε το μοντέλο.

{https://www.instagram.com/p/CtHNWU8OkoY/?img_index=1}

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν σκέφτηκε ποτέ να «πηδήξει από το παράθυρο» εκείνες τις στιγμές, η Gisele παραδέχτηκε ότι της πέρασε από το μυαλό. «Ναι. Για μια στιγμή», απάντησε εκείνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gisele, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Tom Brady πριν από σχεδόν ένα χρόνο, παραδέχτηκε ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία. Η καλλονή μίλησε για πρώτη φορά για την προηγούμενη δύσκολη ψυχική της κατάσταση στα απομνημονεύματά της, «Lessons: My Path to a Meaningful Life», που κυκλοφόρησαν το 2018. Είπε ότι υπήρξε μια στιγμή όπου σκέφτηκε ότι «όλα στη ζωή της επρόκειτο να τη σκοτώσουν».

«Η ιδέα με κυρίευσε τότε: Ίσως θα είναι πιο εύκολο αν απλώς πηδήξω. Θα τελειώσουν όλα», έγραψε στο βιβλίο της. «Μπορώ να ξεφύγω από αυτό».

«Όταν αναπολώ εκείνη τη στιγμή και αυτό το 23χρονο κορίτσι, θέλω να κλάψω», πρόσθεσε επίσης. «Θέλω να της πω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν έχει καν αρχίσει να ζει τη ζωή της. Αλλά εκείνη τη στιγμή, η μόνη απάντηση φαινόταν να είναι να πηδήξει».

Οι σκοτεινές σκέψεις της Gisele φάνηκαν ευτυχώς να υποχωρούν τώρα. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning, η μητέρα δύο παιδιών είπε επίσης ότι αν μπορούσε δεν θα επέστρεφε πίσω και δεν θα άλλαζε τίποτα στη ζωή της και είναι ικανοποιημένη εκεί που είναι τώρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2023 - 15:10