Salma Hayek: Αποκαλύπτει το μυστικό της για μια μέση... δαχτυλίδι

Salma Hayek: Αποκαλύπτει το μυστικό της για μια μέση... δαχτυλίδι
Η Salma Hayek ξετρέλανε το κοινό αυτό το καλοκαίρι με τις εκπληκτικές φωτογραφίες της με μαγιό που μοιράστηκε στο Instagram.

Μάλιστα είναι εντυπωσιακό ότι συνεχίζει να αποπνέει μια λεπτή και νεανική εμφάνιση τουλάχιστον από τα στιγμιότυπα που είδαμε από τις διακοπές της με την οικογένειά της και τα οποία καταγράφηκαν κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου. Και ενώ όλες αναρωτιόμαστε τι κάνει η 57χρονη ηθοποιός και διατηρείται τόσο νέα και όμορφη, η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα το μυστικό της για τη διατήρηση της άψογης σιλουέτας της παραδόξως δεν βασίζεται αποκλειστικά στην αυστηρή γυμναστική.

{https://www.instagram.com/p/CKKHVO6Jg_l/?img_index=1}

13 διάσημες 50άρες (και βάλε) επιδεικνύουν με υπερηφάνεια τις ρυτίδες τους

Αντίθετα, η σταρ του Frida μόλις αποκάλυψε ότι επιτυγχάνει την κομψή σωματική της διάπλαση μέσω του διαλογισμού. Ο διαλογισμός είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί ενσυνειδητότητα, η οποία περιλαμβάνει τη συγκέντρωση του νου σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, σκέψη ή δραστηριότητα, με σκοπό την ενίσχυση της προσοχής και της επίγνωσης, οδηγώντας σε μια ισορροπημένη κατάσταση.

{https://www.instagram.com/p/B3mlk8oJH6Y/}

«Πιστεύω πραγματικά ότι είναι αυτό. Οι άνθρωποι λένε ότι είναι η άσκηση. Νομίζω ότι είναι ο διαλογισμός», παραδέχτηκε η Salma. Αναγνωρίζοντας τις δικές της προκλήσεις με την άσκηση, είπε ειλικρινά: «Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου. Για μένα, η άσκηση είναι δύσκολη. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να έχεις την πειθαρχία να το κάνεις. Αλλά ο διαλογισμός είναι μια βόλτα στο πάρκο, γιατί είναι ο δικός μου τρόπος».

Η αγαπημένη σταρ ενσωματώνει τον διαλογισμό στην καθημερινότητά της, απολαμβάνοντας στιγμές αυτοστοχασμού. Η Salma Hayek έχει ύψος 1.57, οι αναλογίες της είναι 99 – 61 – 96, κάτι που δείχνει μια πληθωρική σιλουέτα αλλά με εξαιρετική μέση, ενώ το βάρος της, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ξεπερνάει τα 59 κιλά.

{https://www.instagram.com/p/CKg5NT-pVqb/?img_index=1}

Η Salma αποκάλυψε την ικανότητά της να διαλογίζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χάρη στη μοναδική τεχνική της, την οποία έβρισκε πιο ευχάριστη από το να προσπαθεί μόνη της να καθαρίσει εντελώς το μυαλό της. Αποκάλυψε ότι μπορούσε να διαλογίζεται για ώρες εξηγώντας, «επειδή δεν αισθάνεσαι τον χρόνο είναι τόσο διασκεδαστικό».

Salma Hayek: Ο γάμος παρά τη θέλησή της και η διπλή επέτειος

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για τη λαμπερή της επιδερμίδα η Salma αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε κάνει ποτέ μπότοξ. Ωστόσο, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι χρησιμοποιεί μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων και μικροσυχνοτήτων, τα οποία πιστεύει ότι βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος και στην πρόληψη των εμφανών ρυτίδων.

{https://www.instagram.com/p/CKO-eJCpIzh/?img_index=1}

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης τη θετική της άποψη για τη γήρανση. «Νόμιζα ότι το να μεγαλώσω θα σήμαινε ότι δεν θα δουλεύω. Δουλεύω. Σκέφτηκα ότι το να μεγαλώσω ίσως σήμαινε ότι δεν θα είμαι πια ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη».

‘Ερωτας και δουλειά, λοιπόν, είναι η λύση για να αποφύγουμε τη γήρανση.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2023 - 17:46