Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Σασμός, ο γιος του, τα ψέματα και η Δέσποινα Βανδή

25.09.2023
Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Σασμός, ο γιος του, τα ψέματα και η Δέσποινα Βανδή
Στον Χάρη Λεμπιδάκη για την εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης ενόψει της πρεμιέρας του τρίτου κύκλου του Σασμού όπου θα τον δούμε στο Βρουλακαίικο.

Ενόψει της πρεμιέρας του Σασμού που έρχεται σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχτηκε ότι έχει μία σχετική αγωνία «ως ο ηθοποιός Βασίλης» για να δω τι επίδραση θα έχει στο κοινό ο ρόλος του Ανδρέα Βρουλάκη όπως τον έχει φτιάξει ο ίδιος.

Η συζήτηση έφτασε και στον ρόλο του ως πατέρας και ο ηθοποιός εξήγησε πως: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο να τον συμβουλεύω αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του. Εγώ τον υποστηρίζω σε ό,τι χρειαστεί».

Ο δημοσιογράφος τότε ρώτησε πώς αντιμετωπίζει το παιδί τα όσα γράφονται για εκείνον και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν κάθετος: «Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα, οπότε όποια αμφιβολία ή απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε».

Σε σχέση με το βεβαρημένο πρόγραμμά του ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πέρσι κάπου το είχε «χάσει» αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά και σκοπεύει να βρίσκει χρόνο για το παιδί του και γαι τη Δέσποινα [Βανδή, εννοείται].

Και για το ενδεχόμενο ενός γάμου τι απαντά ο Βασίλης Μπισμπίκης; «Δεν παίζει ο γάμος κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο» είπε και την έβαλε την τελεία του - μέχρι νεοτέρας!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2023 - 16:09