Η Stella Banderas Griffith είναι μία κούκλα: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι διάσημοι γονείς της

25.09.2023
Η Stella Banderas Griffith είναι μία κούκλα: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι διάσημοι γονείς της
Γενέθλια είχε η μοναχοκόρη του Antonio Banderas και της Melanie Griffith και «χαζεύουμε» με τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι γονείς της.

Ήταν Ιούνιος του 2014 όταν η είδηση για το διαζύγιο του Antonio Banderas και της Melanie Griffith έπεφτε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της διεθνούς σόουμπιζ. Ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και ενός παιδιού, το διάσημο ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους και παρά τις αρχικές εντάσεις, ο χρόνος τους έχει κάνει πολύ καλούς φίλους με κοινό παρονομαστή πα΄ντα τη μοναχοκόρη τους, Stella, η οποία στις 24 Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε 27 χρόνια ζωής.

Με την αφορμή αυτή και οι δυο ηθοποιοί αφιέρωσαν στην κόρη τους από μία ανάρτηση στην οποία εξέφτασαν δημόσια την αγάπη τους ενώ μοιράστηκαν μερικές απίθανες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα.

stella-banderas.jpg

20_10.jpg

«Χρόνια πολλά όμορφη Στέλλα μου! Από την στιγμή που γεννήθηκες έφερες τόση πολύ αγάπη, συμπόνια και χαρά στην οικογένειά μας και στον κόσμο όλο. Σ' αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Eίναι τιμή μου να είμαι μαμά σου», γράφει στη λεζάντα η 66χρονη Griffith.

{https://www.instagram.com/p/CxlS_6dR_Kp/?img_index=1}

Antonio Banderas - Nicole Kimpel: Απόλυτος έρωτας πέρα από διαφορές ηλικίας και επαγγελματικές καριέρες

antonio-stella.jpg

«Αγαπητή μου κόρη, η άφιξή σου στον κόσμο πριν από 27 χρόνια παραμένει η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Χρόνια πολλά Στέλλα ντελ Κάρμεν!!!» γράφει ο περήφανος μπαμπάς και μοιράζεται επίσης γλυκύτατες πόζες του χθες και του σήμερα με τη Melanie να αφήνει ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση. «Το αγγελούδι μας», γράφει με συγκίνηση.

{https://www.instagram.com/p/CxkuveTMK40/?img_index=1}

Η Melanie Griffith μοιράζεται φωτογραφίες με τους τρεις πρώην άντρες της - Και μία σπάνια πόζα και με τα τρία παιδιά της

1_60.png

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2023 - 15:07