Antonio Banderas - Nicole Kimpel: Απόλυτος έρωτας πέρα από διαφορές ηλικίας και επαγγελματικές καριέρες

26.11.2022
Antonio Banderas - Nicole Kimpel: Απόλυτος έρωτας πέρα από διαφορές ηλικίας και επαγγελματικές καριέρες
Ο Antonio Banderas είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο διάσημους και χαρισματικούς Ισπανούς ηθοποιούς. Και ενώ με τα χρόνια είχε πολλές κατακτήσεις , ήταν η όμορφη Nicole Kimpel που κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά του.

Στα 62 του ο ηθοποιός εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος με τη 41χρονη σύντροφό του. Μέχρι στιγμής όμως, δεν είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά για αυτήν. Αυτά μέχρι τώρα. Και χαιρόμαστε πολύ που τη γνωρίζουμε καλύτερα γιατί είναι σούπερ γοητευτική.

Ο ηθοποιός και η σύμβουλος επιχειρήσεων γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι που έγινε στο πλαίσιο του φημισμένου Φεστιβάλ Καννών. Η γνωριμία τους συνδυάστηκε με μια πολύ περίεργη κατάσταση, σύμφωνα με τον Αntonio, ο οποίος μίλησε για αυτήν αρκετά αργότερα.

Εκείνη την εποχή, ο Antonio δεν ήξερε ότι η τωρινή μέλλουσα κοπέλα του είχε μια δίδυμη αδερφή σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνη, η οποία ονομαζόταν Barbara. Ήταν η αδερφή της που τράβηξε το βλέμμα του και δεν δίστασε να της μιλήσει, «αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε η Nicole και η καρδιά μου χτύπησε. Μοιάζουν ακριβώς, αλλά είδα κάτι που ξεχώρισε σε αυτήν, που με έκανε να κάνω κλικ με τη Nicole», θυμάται ο Antonio. Αλλά τότε, ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του, Melanie Griffith, οπότε εκείνη η πρώτη συνάντηση ήταν απλώς φιλική.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ζευγαριού

Μόλις οριστικοποιήθηκαν τα έγγραφα διαζυγίου της Melanie και του Antonio, αυτός και η Nicole ξανάρχισαν την επαφή και τελικά επισημοποίησαν τη σχέση τους. Τον πρώτο καιρό που ήταν μαζί, ο Banderas έκανε μια δήλωση που εξέπληξε τα μέσα ενημέρωσης και τους fans του: είπε ότι θα άφηνε το Χόλιγουντ επ' αόριστον για να ασχοληθεί με άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του.

Μετά από αυτό, μαζί με τη σύντροφό του πήγαν στο Λονδίνο για να σπουδάσουν σχέδιο μόδας. Μόλις τελείωσαν τα μαθήματα, άρχισαν να δουλεύουν για το πρώτο τους μεγάλο project μαζί, την αποκλειστική και επιτυχημένη σειρά ρούχων Antonio Banderas Design. Συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον τέλεια και κατάφεραν να κάνουν το νέο τους brand επιτυχημένο.

Τα προβλήματα υγείας του Αντόνιο ενίσχυσαν τη σχέση τους

Στις αρχές του 2019 ο Antonio αντιμετώπισε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα και σύμφωνα με τον ίδιο, η γρήγορη αντίδραση της Nicole του έσωσε τη ζωή: «Όταν άρχισα να έχω συμπτώματα, ήξερε τι συνέβαινε. Μου έβαλε μια ασπιρίνη κάτω από τη γλώσσα και αυτό μου έσωσε τη ζωή. Είχα μια δεύτερη ευκαιρία και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή μου από τότε», θυμάται ο ηθοποιός.

Η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή, ο δεσμός τους έγινε πιο έντονος και αποφάσισαν να αρχίσουν να δίνουν σημασία στα πιο ουσιαστικά πράγματα στη ζωή. «Τα πράγματα στα οποία έδωσα μεγάλη σημασία έπαψαν να είναι σημαντικά. Άλλαξα στο να δίνω προσοχή στα αληθινά πράγματα. Η κόρη μου είναι το πραγματικό πράγμα, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου» δήλωσε τότε ο ηθοποιός.

Είχαν μια δεύτερη ευκαιρία να απολαύσουν τη ζωή μαζί

Αν και ζούσαν μεταξύ Αγγλίας, Ισπανίας και Ηνωμένων Πολιτειών για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Ανδαλουσία μετά το έμφραγμα του Antonio.

Η Nicole είναι πολύ ξεκάθαρη για την άποψή της για τη ζωή στην Ισπανία. «Μου λείπει η οικογένειά μου γιατί δεν περνάω τόσο χρόνο μαζί τους όσο πριν, αλλά η θέση μου είναι δίπλα στον Antonio και αυτό αναπληρώνει όλα τα άλλα. Είμαι πολύ χαρούμενη στη Μάλαγα, η πόλη με υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες».

Μόλις γιόρτασαν την όγδοη επέτειό τους

Τα μέσα ενημέρωσης λατρεύουν τις ανακοινώσεις γάμου και δεν είναι ασυνήθιστο να κάνουν εικασίες για αυτό και να το ρωτούν σε κάθε συνέντευξη, αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια γάμου στο σπίτι των Banderas, ούτε φαίνεται ότι θα υπάρξουν σύντομα.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε τη θέση του για το θέμα, λέγοντας: «Είμαι περίπου παντρεμένος. Η Nicole είναι η γυναίκα μου και εγώ είμαι ο άντρας της. Τα πάμε υπέροχα». Παντρεμένοι ή όχι, μας αρέσει να τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο έπακρο και ελπίζουμε να κρατήσουν αυτά τα μεγάλα χαμόγελα αγάπης στα πρόσωπά τους για πολύ καιρό ακόμα.