Kim Κardashian: Πώς βλέπει τη σχέση του πρώην της, Pete Davidson, με την Emily Ratajkowski

23.11.2022
Kim Κardashian: Πώς βλέπει τη σχέση του πρώην της, Pete Davidson, με την Emily Ratajkowski
Πραγματικά πάντα μας εντυπωσίαζε το πώς κάποιοι celebrities αλλάζουν τους συντρόφους τους σαν τα πουκάμισα χωρίς να δίνουν δεκάρα για την προηγούμενη σχέση. Παράδειγμα η περίπτωση της Kim Κardashian. Mάλιστα το ίντερνετ πιστεύει ότι η Kim δεν δίνει και μεγάλη σημασία για το γεγονός ότι ο πρώην της Pete Davidson βγαίνει με την Emily Ratajkowski. Και αυτό επιβεβαιώνει μια πηγή που μίλησε στο Entertainment Tonight.

Σύμφωνα με αυτή την ανώνυμη πηγή, η Kim «προσπαθεί να επικεντρωθεί στην ευτυχία τη δικιά της και των παιδιών της» αυτή τη στιγμή. Και σε ότι αφορά στον πρώην της και την ερωτική του ζωή; Δεν ενοχλείται.

«Η Kim δεν ενοχλείται από τη σχέση του Pete και της Emily και ξέρει ότι τα πράγματα είχαν ήδη τελειώσει μεταξύ εκείνης και του Pete», είπε η πηγή. «Θέλει απλώς όλοι να ζήσουν πολύ καλά και να είναι ευτυχισμένοι».

Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski είναι το νέο hot celebrity ζευγάρι

Αυτό ισχύει και για τον Kanye West, καθώς η πηγή σημειώνει ότι «Η Kim συνεχίζει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί όταν πρόκειται για την από κοινού ανατροφή των παιδιών με τον Kanye. Προσπαθεί να επικεντρωθεί στον εαυτό της και στην ευτυχία των παιδιών της. Έχει στηριχθεί σε αυτό το πολύ ρυθμισμένο και ισορροπημένο πρόγραμμα εργασίας, τη δίαιτα και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης αλλά και την οικογενειακή ρουτίνα και πολλά άλλα. Η οικογένειά της λειτουργεί ως βράχος για εκείνη και της αρέσει να ασχολείται με οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια. Τα παιδιά της τα πάνε πολύ καλά και νιώθουν ότι τα φροντίζουν όλοι».

Πολύ ωραίο, αν και αυτό δεν εμπόδισε κάποιους fans να πιστεύουν ότι η Kim προσπαθούσε κατάφωρα να κάνει τον Pete να ζηλέψει ποστάροντας αυτά τα λουλούδια:

Ούτε εμπόδισε τους πάντες από το να διαβάσουν τις σκέψεις της Kim στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου αυτού του μηνύματος που πλέον έχει διαγραφεί: «Ένα πράγμα που συνειδητοποίησα είναι ότι όλα καταλήγουν πάντα καλά. Μερικές φορές ακόμα καλύτερα από όσο φαντάζεστε. Να το θυμάστε αυτό όταν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη θέση ή αισθάνεστε ότι σας προκαλούν περισσότερο. Πιστέψτε εκεί που πηγαίνετε. Δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα».

Kim Kardashian: Πήρε πρόστιμο 1,26 εκ. δολαρίων για "παράνομη" προώθηση προϊόντος στο Instagram