Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά - Η ανακοίνωση και οι πρώτες φωτογραφίες

23.11.2022
Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά - Η ανακοίνωση και οι πρώτες φωτογραφίες
Μέσα από την εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα", στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλιάς, είχαμε, πριν από λίγο την ευχάριστη είδηση για την άφιξη του τέταρτου μέλους της οικογένειας. Ένα κοριτσάκι ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η έναρξη της πρωινής εκπομπής του OPEN ήταν λίγο διαφορετική και αφιερωμένη στον Δημήτρη Μακαλιά και τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία χθες βράδυ έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί.

Μετά τις τραγουδιστικές ευχές, η Μπέτυ Μαγγίρα και οι υπόλοιποι της παρέας μίλησαν με τον συνεργάτη τους ο οποίος είναι στο μαιευτήριο και μοιράστηκε τις πρώτες πληροφορίες. Αρχικά ότι όλα πήγαν καλά αν και όλοι είχαν μεγάλη αγωνία. Το μωράκι δεν έκλαιγε, όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον μπαμπά και τη μαμά του. Όσο για το "σε ποιον μοιάζει το παιδί;"... Η μπεμπούλα θύμισε σε όλους τον μεγάλο της αδελφό, τον Χάρη, ο οποίος μοιάζει στον μπαμπά Δημήτρη. "Αυτό, βέβαια, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί", είπε ο Μακαλιάς και αφού έλαβε όλη την αγάπη και τις ευχές των συνεργατών του, επέστρεψε στη γυναίκα και τη κόρη του, μέχρι νεοτέρας!

Στο βίντεο της εκπομπής είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες της μπέμπας ενώ σύντομα περιμένουμε και τις πρώτες αναρτήσεις των γονιών της. Με το καλό!