«Θεά» η Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της στο ενδεχόμενο κάποιος από την ομάδα της να κάνει δική του εκπομπή

25.09.2023
«Θεά» η Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της στο ενδεχόμενο κάποιος από την ομάδα της να κάνει δική του εκπομπή
Δεν «παίζεται» η Ναταλία Γερμανού. Τη ρώτησαν πώς θα της φαινόταν αν έφευγε κάποιος συνεργάτης της εκπομπής και απάντησε τόσο αυθόρμητα που εμείς απλά... χειροκροτάμε!

Γεμα΄το πρεμιέρες και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μεταξύ αυτών και η εκπομπές της (παλιάς) Ναταλίας Γερμανού και του (νέου) Κώστα Τσουρού οι οποίες βρέθηκαν «απέναντι» παρότι οι δυο τους έχουν μεγάλη κοινή τηλεοπτική ιστορία -και αγάπη, φυσικά!

Κώστας Τσουρός: «Η Ναταλία Γερμανού είναι γενναιόδωρη με όσους αξίζουν, υπάρχουν άλλοι με τους οποίους δεν είναι»

Στον αέρα της εκπομπής οι δύο παρουσιαστές αντάλλαξαν ευχές, ενώ η ίδια η Ναταλία αποκάλυψε ότι είχε ήδη ευχηθεί στον πρώην συνεργάτη της που φέτος απέκτησε τη δική του εκπομπή που τόσο ήθελε, από το περασμένο βράδυ.

Το Καλύτερα δε Γίνεται, λοιπόν, επανήλθε για ακόμη μία φορά στις οθόνες μας με την παρουσιάστρια να μη κρύβει ότι είχε πολύ μεγάλο τρακ. Στο πλευρό της και φέτος οι Ναταλία Αργυράκη, Δημήτρης Πανόπουλος, Εβελίνα Νικόλιζα, Γιάννης Κορδώνης και Παναγιώτης Ραφαηλίδης, με τους οποίους απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων με αφορμή την πρεμιέρα.

Στην ερώτηση πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος από τους συνεργάτες έφευγε για άλλον δρόμο, η Ναταλία αντέδρασε (όντως) με έναν μοναδικό τρόπο. Στο 1:25 του επόμενου βίντεο το εν λόγω σημείο!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2023 - 14:00