Το Secret Song έρχεται και όλοι οι καλεσμένοι πλαντάζουν στο κλάμα - Οι πρώτες εικόνες

07.09.2023
Το Secret Song έρχεται και όλοι οι καλεσμένοι πλαντάζουν στο κλάμα - Οι πρώτες εικόνες
Ένα πολύ ξεχωριστό μουσικό πρότζεκτ «ρίχνει στο παιχνίδι» ο Alpha φέτος και αναμένεται να πέσει πολύ... κλα΄μα!

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από μερικούς μήνες όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Αφού είχε μείνει στον... πάγο για αρκετά χρόνια, ήρθε η ώρα για το Secret Song να πα΄ρει σάρκα και οστά.

Η Ναταλία Γερμανού ανέλαβε την παρουσίαση (χωρίς φυσικά να αφήσει και το βασικό της πόστο στο Καλύτερα δεν Γίνεται του Σαββατοκύριακου) και σε κάθε επεισόδιο θα υποδέχεται έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Ο καλεσμένος αυτός θα κάθεται σε μια λευκή καρέκλα με θέα τη σκηνή και έπειτα από μία σχετική κουβεντούλα, θα βρίσκεται να ακούει ένα τραγούδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, από κάποιο πρόσωπο - έκπληξη που, προφανώς, δεν είναι τυχαίο επίσης.

Μια πρώτη γεύση από τις έντονα φορτισμένες σκηνές που θα δούμε έχουμε πάρει από ένα κλιπάκι που μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες η ίδια η παρουσιάστρια ενώ μεταξύ των καλεσμένων ξεχωρίσαμε τους: Σμαράγδα Καρύδη, Κάτια Δανδουλάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Νίνο, Μαριάννα Τουμασάτου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Ζήνα Κουτσελίνη, Κατιάνα Μπαλανίνα, Πέγκυ Ζήνα και Σταμάτη Φασουλή.

{https://www.instagram.com/reel/CwpwUI1sMBn/}

Τώρα έχουμε ένα πιο ολοκληρωμένο trailer και το σίγουρο είναι πως... το δάκρυ θα πέσει κορόμηλο!

{https://www.youtube.com/watch?v=6pBNZmvBm8o&ab_channel=AlphaTVGreece}

Όσο για το πότε θα προβάλλεται; «Είναι πάρα πολύ συγκινητικό, πάρα πολύ ωραίο. Είναι σαν special, δεν θα έχει συγκεκριμένη βραδιά προβολής, θα είναι μια φορά τον μήνα, special event, είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί θέλει πάρα πολλή δουλειά», είχε πει η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά. Εν αναμονή λοιπόν!

Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2023 - 17:15