Η Melanie Griffith μοιράζεται φωτογραφίες με τους τρεις πρώην άντρες της - Και μία σπάνια πόζα και με τα τρία παιδιά της

17.07.2020
Η Melanie Griffith μοιράζεται φωτογραφίες με τους τρεις πρώην άντρες της - Και μία σπάνια πόζα και με τα τρία παιδιά της
Με έντονη νοσταλγία οι τελευταίες αναρτήσεις της διάσημης ηθοποιού! Και οι φίλοι της στα social media υποκλίνονται. Κι εμείς μαζί.

Η Melanie Griffith έχει κάνει τέσσερις γάμους (με τρεις άντρες, για την ιστορία) και έχει τρία παιδιά, ένα με κάθε σύζυγό της.

Το 1976, παιδάκι ακόμη, 18 ετών, αγάπησε κεραυνοβόλα τον 26χρονο, τότε, Don Johnson και παντρεύτηκαν αμέσως, με τον γάμο, όμως, να κρατά μερικούς μήνες. Πίσω σε εκείνα τα χρόνια γύρισε η Melanie μέσω του ενός από τα posts που αφιέρωσε στους πρώην της και μοιράστηκε μια γλυκύτατη φωτογραφία και μία ακόμη πιο γλυκιά λεζάντα:

"Εγώ και ο DJ την πρώτη φορά που παντρευτήκαμε 😘1976!! Ήμουν 18 και ήταν 26🤍🤍🤍 First Love ♥️ @donjohnson"

Μετά τον Johnson, η Melanie παντρεύτηκε τον, επίσης ηθοποιό και γόη της εποχής, Steven Bauer, από τον οποίο απέκτησε και το πρώτο της παιδί. Ο γάμος αυτός κράτησε οκτώ χρόνια (1981-1989) και χθές, Πέμπτη, στο πλαίσο της #tbt τον θυμήθηκε και αυτόν με γλυκιά νοσταλγία:

"Όταν ο @thestevenbauer και εγώ ήμασταν παντρεμένοι και τρελά ερωτευμένοι ♥️ #tbt 1984", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Ο γιος του ζεύγους, Alexander είναι σήμερα 34 ετών στη φωτογραφία κάτω τον βλέπουμε σε μια πιο παλιά πόζα ανάμεσα στους δυο γονείς του.

Την ίδια χρονιά που χώρισε με τον Bauer, η Melanie παντρεύτηκε ξανά τον Don Johnson και από αυτή την ένωση, "προέκυψε" η Dakota. Η 30χρονη, σήμερα, ηθοποιός έχει μια άψογη σχέση και με τους δυο γονείς της ενώ είναι η μόνη που συνεχίζει την υποκριτική παράδοση της οικογένειας που ξενικά από τη γιαγιά Tippi Hedren. Για όποιον δε γνωρίζει, μητέρα της Melanie είναι η θρυλική πρωταγωνίστρια της ταινίας "The Birds" (μεταξύ άλλων) του Χίτσκοκ. Στη φωτογραφία κάτω ποζάρουν μαζί Tippi, Don, Melanie & Dakota

Ο γάμος του ζεύγους αυτή τη φορά κράτησε 7 χρόνια (1989-1996) και αμέσως μόλις έληξε, η Griffith παντρεύτηκε τον επόμενο σύζυγό της, τον Antonio Banderas.

Και από εκείνα τα χρόνια μοιράστηκε μια φωτογραφία η Melanie. "Και για το τέλος, ο αγαπημένος μου Antonio. Αυτή η λήψη τραβήχτηκε το 2012 στη Μαρμπέγια. Φιλάκια 💋💋💋 @antoniobanderasoficial"

Banderas & Griffith έχουν μαζί μια κόρη. Η Stella Banderas είναι σήμερα 23 ετών και μία κούκλα!

H Melanie Griffith λατρεύει τα παιδιά της και δεν σταματά να το βροντοφωνάζει. Μοιράζεται συχνά φωτογραφίες μαζί τους όμως όλα μαζί, σπάνια τα έχουμε δει. Μία 'ιστορική" πόζα όμως βρήκαμε. Ιδού: