Gisele: Οι κρίσεις πανικού, η τάση για αυτοκτονία και ο Leonardo diCpario

28.09.2018
Gisele: Οι κρίσεις πανικού, η τάση για αυτοκτονία και ο Leonardo diCpario
Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα όλων των εποχών που σήμερα μιλά για τις "γκρίζες" στιγμές στη "χρυσή" ζωή της!

Στα 38 της χρόνια η Gisele Bündchen έχει κατακτήσει την επαγγελματική επιτυχία καθώς και την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του επί 9 χρόνια συζύγου της, Tom Brady [φωτό κάτω] και των δυο παιδιών τους. Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα έτσι! Και την αποκάλυψη κάνει η ίδια η βραζιλιάνα καλλονή μέσα από τα απομνημονεύματά της.

Διάβασε κι αυτό: Gisele και Tom Brady: Αυτό είναι το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη που πούλησαν για $14 εκατομμύρια

Η Gisele αφηγείται τη ζωή της μέσα από το βιβλίο "Lessons: My Path To a Meaningful Life" που θα βγεί στην αγορά εντός του έτους. Στο πλαίσιο της προώθησής του λοιπόν, μίλησε στο People και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πάλη της με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της λαμπρής της καριέρας.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε η Gisele, όπως μαθαίνουμε λοιπόν που εκδηλώθηκαν με κρίσεις πανικού που ξεκίνησαν το 2003 και όταν κορυφώθηκαν, έφτασαν μέχρι και σκέψεις για αυτοκτονία.

Είχα μια υπέροχη πορεία στην καριέρα μου, ήμουν πολύ κοντά με την οικογένειά μου και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως θετικό άνθρωπο. Κι όμως, κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν μου επιτρεπόταν να νιώσω άσημα. Αισθάνθηκα τελείως ανίσχυρη. Ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο μικρός έτσι, και δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Είναι το χειρότερο συναίσθημα που είχα ποτέ! Πραγματικά άρχισα να σκέφτομαι 'Αν πέσω από το μπαλκόνι αυτό θα σταματήσει και δεν θα αησυχήσω ξανά για τον κόσμο μου που στενεύει'"

Τα πράγματα ήταν οριακά και καθώς ένιωσε υπερβολικά εξαρτημένη από τα φάρμακα που έπαιρνε, η Gisele αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό προς την αντίθετη κατεύθυνση -αντί να πέσει από το μπαλκόνι της.

Όπως αποκάλυψε στο People, λοιπόν, έκανε δραστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής της, στη δίαιτά της ακόμη και στις προσωπικές της σχέσεις.

Μέσα σε μια μέρα έκοψε κακές συνήθειες παντός είδους, όπως "τσιγάρα, ένα μπουκάλι κρασί και 3 Frappucinos κάθε μέρα". Στο ευρύτερο πλαίσιο αυτών των αλλαγών έκοψε τελείως τη ζάχαρη και ξεκίνησε yoga ενώ σε επόμενη φάση έδωσε τέλος και στον δεσμό της με τον Leonardo diCaprio [πρώτη φωτό του θέματος].

Αυτό το διάβασες; Όλες οι γυναίκες του ντι Κάπριο -Μερικές ούτε που τις βάζει ο νους σου!

Η Gisele και ο Leo υπήρξαν ζευγάρι επί 5 χρόνια (2000-2005), τα "δύσκολα" χρόνια για τη βραζιλιάνα καλλονή. Ο Leo, προφανώς, δεν τη βοήθησε όσο θα ήθελε και... έφυγε, όπως όλες οι υπόλοιπες "κακές συνήθειες" που αναφέραμε πιο πάνω.

Η Bündchen αποφάσισε "να μοιραστεί μερικά από τα τρωτά της σημεία" γιατί θέλησε να καταστήσει σαφές ότι "τα πράγματα μπορεί να δείχνουν τέλεια απ' έξω, όμως δεν έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει προς τα μέσα". Το βιβλίο της αναμένεται με αγωνία στις 2 Οκτωβρίου.