Gisele Bündchen: Το δημόσιο «αντίο» στη μητέρα της και οι σπάνιες φωτογραφίες με τις 5 αδελφές της

31.01.2024
Gisele Bündchen: Το δημόσιο «αντίο» στη μητέρα της και οι σπάνιες φωτογραφίες με τις 5 αδελφές της
Απαρηγόρητη για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας είναι η Gisele η οποία θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η Vânia Maria Nonnenmacher Bündchen έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο. Ήταν 75 ετών και άφησε πίσω της τον σύζυγό της και τις έξι κόρες τους, μία εκ των οποίων το διάσημο μοντέλο Gisele.

Preview

Η 43χρονη βραζιλιάνα καλλονή, η οποία μοιραζόταν πολύ συχνά φωτογραφίες, σκέψεις και συναισθήματα που αφορούσαν στη μητέρα της και την οικογένειάς της, αφιέρωσε σ' εκείνη μία ανάρτηση τρεις μέρες μετά.

10 πολύ όμορφες φωτογραφίες μοιράστηκε η Gisele και μερικά πολύ τρυφερά λόγια. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την όμορφη Vânia σε διάφορες φάσεις της ζωής της, ενώ ξεχωρίζουν οι στιγμές με τις έξι κόρες της και με τα διδυμάκια της (Gisele και Patricia) ξεχωριστά.

Preview

Gisele Bundchen: Η αποκάλυψη για τη δύσκολη ψυχολογική περίοδο της που προκάλεσε μέχρι και αυτοκτονικές τάσεις

«Λατρεμένη μου μαμά. Πονάω μόνο με τη σκέψη ότι δεν θα μπορέσω να σε αγκαλιάσω ξανά, όμως ξέρω ότι θα μας προφυλάσσεις πάντα. Ήσουν ένας άγγελος επί γης, πάντα βοηθούσες τους πάντες γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα τόσα από εσένα. Σ' ευχαριστώ που υπήρξες το καλύτερο πρότυπο ως προς την αγάπη, τη δύναμη, τη συμπόνεια, το κουράγιο και τη χάρη. Θα κρατώ πάντα με λατρεία τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις τόσες ζωές που άγγιξες. Θα σε βλέπω στα όνειρά μου. Σ' αγαπώ», γράφει η Gisele και στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν και τα υπόλοιπα κορίτσια της οικογένειας (Patricia, Raquel, Graziela, Gabriela και Rafaela) αλλά και ο πάτερ φαμίλιας, Walter .

Preview


1_72.jpg

Preview

{https://www.instagram.com/p/C2u7Yb4Olzf/}

Κάτω από την ανάρτηση έφτασαν αμέσως τα συλλυπητήρια και οι θερμές ευχές γεμάτες αγάπη από θαυμαστές και φίλους της Gisele. Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε τα σχόλια των Penelope Cruz, Linda Evangelista, Mario Testino, Emma Heming Willis και Heidi Klum.

1_142.png

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2024 - 13:35