Η Σία Κοσιώνη έγραψε το πρώτο της βιβλίο - Είναι παιδικό και ναι, έχει σχέση με τις ειδήσεις

31.01.2024
Η Σία Κοσιώνη έγραψε το πρώτο της βιβλίο - Είναι παιδικό και ναι, έχει σχέση με τις ειδήσεις
Δυναμική είσοδο στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας για τη Σία Κοσιώνη που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Μια άλλη ιστορία».

Με ηρωίδα την Αναστασία, η Σία Κοσιώνη καταπιάνεται με το αγαπημένο της θέμα, τις ειδήσεις, προσπαθώντας να το φέρει στα μέτρα των μικρών αναγνωστών της μέσα από πολλά αληθινές ιστορίες.

Σία Κοσιώνη: Το ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με τον γιο της και η φωτογραφία από τη Λίμνη Πλαστήρα

Το εξώφυλλο του βιβλίου

Στη μικρή Αναστασία, λοιπόν, άρεσαν πολύ οι ιστορίες. Της άρεσαν τόσο πολύ που συνεχώς ζητούσε από τους γονείς της να της διαβάζουν το βράδυ παραμύθια ή να φτιάχνουν ιστορίες από το μυαλό τους. Σύντομα, άρχισε κι εκείνη να φτιάχνει με τη φαντασία της, τις δικές της ιστορίες και όλα γύρω της γίνονταν μια συντροφιά αγάπης με πριγκίπισσες, φτερωτά άλογα, νεράιδες και μαγικά ραβδιά…

Η Σία Κοσιώνη έγινε 43 ετών και πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της

«Η αγαπημένη Σια Κοσιώνη μας ταξιδεύει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, στον κόσμο της δημοσιογραφίας, με ένα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά την δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων», διαβάζουμε στην παρουσίαση του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο Lebee Publications που το κυκλοφορεί. Καλοτάξιδο.

{https://www.instagram.com/p/C2uPfRKo6kn/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2024 - 16:31