Η Βίκυ Καγιά δε βάφει πια τα μαλλιά της και της αρέσει πολύ

01.02.2024
Η Βίκυ Καγιά δε βάφει πια τα μαλλιά της και της αρέσει πολύ
Photo: NDP Photo Agency
Απέχει από την τηλεόραση φέτος η Βίκυ Καγιά και... της πάει πολύ!

Σε βραδινή έξοδο «τσάκωσε» ο φακός τη Βίκυ Καγιά και οι ρεπόρτερς βρήκαν ευκαιρία να τη ρωτήσουν για τα πάντα, ξεκινώντας από την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Ύστερα από πολλά χρόνια, η Βίκυ Καγιά δεν είναι πια ξανθιά. Το καστανό λουκ την έχει φέρει σε πιο γήινους τόνους που φαίνεται να της ταιριάζουν περισσότερο σε αυτή τη φάση της ζωής της.

«Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι», είπε η Βίκυ με χαμόγελο τονίζοντας πόσο απολαμβάνει την ηρεμία της. «Είχα πολύ καιρό να βγω βράδυ», είπε συγκεκριμένα.

Όσο για την τηλεόραση; «Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά ενώ σε ερώτηση περί πιθανής επιστροφής απάντησε ως εξής: «Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα σκαριά».

Για το GNTM και το Shopping Star ήταν κάθετη, ότι οι κύκλοι αυτοί έχουν κλείσει οριστικά ενώ όταν έμαθε για τα λόγια που είχε μοιραστεί ο πρώην συνεργάτης της συγκινήθηκε.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλου, ο οποίος είπε ότι η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping Star δεν έκανε καλό στο πρότζεκτ, μιλώντας όμως και με όμορφα λόγια για τη Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο για τα λόγια του, είναι πολύ γλυκό και τιμητικό. Αλλά χαίρομαι που είπε και καλά λόγια για τη συνεργάτιδά του αυτή τη στιγμή».

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2024 - 14:17