Όλγα Κιουρτσάκη: Δημοσίευσε συνέντευξη της μητέρας της, Άντζελας Δημητρίου, που αναιρεί τα ίδια της τα λεγόμενα

01.02.2024
Όλγα Κιουρτσάκη: Δημοσίευσε συνέντευξη της μητέρας της, Άντζελας Δημητρίου, που αναιρεί τα ίδια της τα λεγόμενα
Photos: NDP Photo Agency
Κι άλλο λάδι στη φωτιά ρίχνει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου με τη νέα της ανάρτηση στα social media.

Στο ένα στρατόπεδο η Άντζελα Δημητρίου και στο άλλο η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη με τον σύζυγό της, Φώτη Λώση. Και ο «πόλεμος» μαίνεται σκληρός!

Η μεν Άντζελα κατηγορεί τα παιδιά της (και συγκεκριμένα τον γαμπρό της) για άγριο bullying που κορυφώθηκε κατά την πρόσφατη περιοδεία της στην Αμερική από όπου μετά τον τσακωμό τους εκείνοι επέστρεψαν κακήν κακώς στην Ελλάδα η δε άλλη διαψεύδει τονίζοντας πόσα άσχημα έχει υποστεί στη ζωή της.

«Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ. [...]» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια, η οποία υπογράμμισε πώς «Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω», τονίζοντας πως αντίθετα με τα όσα έλεγε ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης, εκείνη έχει μόνο μία μάνατζερ, τη Βάσω Καπώνη και όχι και εκείνον.

Μία μέρα μετά τη συνέντευξη που, πραγματικά, έκανε κρότο, η Όλγα επανήλθε στα social media με μία ανάρτηση όσο νόημα, παρότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως θα έλειπε για αρκετό διάστημα, προφανώς για να ανακάμψει από την ένταση.

2_20.png

Επανήλθε όμως, και μοιράστηκε απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι η Άντζελα Δημητρίου και μιλούσα με άλλα λόγια για τον γαμπρό της, με τον οποίο, για την ιστορία, η σχέση της κόρης της μετρά ήδη 16 χρόνια (τα έξι από αυτά παντρεμένοι).

Η φωτογραφία κάτω είναι από τον αρραβώνα των παιδιών, το 2010 ανήμερα των 24ων γενεθλίων της Όλγας.

1_74.jpg

«Αντε στο καλό τώρα!!! Επειδή τα γραπτά μένουν!», διαβάζουμε στη λεζάντα (όλο νόημα) και ιδού το απόσπασμα της συνέντευξης όπου είχαν μιλήσει αμφότερες, μαμά και κόρη.

Άντζελα: Ναι, τα τελευταία χρόνια ο Φώτης δουλεύει μαζί μου και με τη μάνατζέρ μου Βάσω Καπώνη. Για την Όλγα ο Φώτης είναι ο πατέρας, ο φίλος, ο άντρας της, είναι τα πάντα για εκείνη. Και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο Θεός τού έστειλε μια μάνα να τον αγαπάει και θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο για το παιδί μου. Έχουμε μια δεμένη οικογένεια και παράλληλα συνεργαζόμαστε άψογα. Ο Φώτης με βοηθάει πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι.

Όλγα: Με τον Φώτη είμαστε μαζί 15 χρόνια, τα 5 παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε στα Αστέρια Γλυφάδας, όταν εμφανιζόταν εκεί η μητέρα μου και ο Φώτης ήταν υπεύθυνος στο μαγαζί. Εκεί ερωτευτήκαμε και έκτοτε δεν χωρίσαμε στιγμή. Aργότερα ο Φώτης έκανε διάφορα επαγγελματικά βήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην ομάδα management της μαμάς.

Όσο για τα λεγόμενα της Άντζελας στην περσινή συνέντευξη; Όντως ειπώθηκαν και όντως τα γραπτά μένουν. Τώρα οι συνθήκες και οι λόγοι για τους οποίους λε΄γεται κάθε φορά το καθετί είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο το οποίο γνωρίζουν μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Έστω... Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι έπεται και συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2024 - 16:35