Άντζελα Δημητρίου vs Όλγας Κιουρτσάκη και συζύγου: Ο άγριος πόλεμος μεταξύ μητέρας και κόρης μόλις ξεκίνησε

31.01.2024
Φώτης Λώσης, Όλγα Κιουρτσάκη, Aντζελα Δημητρίου
Φώτης Λώσης, Όλγα Κιουρτσάκη, Aντζελα Δημητρίου Photo: NDP Photo Agency
Μετά από μέρες έντασης και δημοσίων τοποθετήσεων με επιθέσεις εκατέρωθεν η Άντζελα Δημητρίου αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της και να τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα βίωνε από την κόρη της και τον γαμπρό της τα τελευταία χρόνια.

Η ρήξη ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη φάνηκε έντονα όταν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού/περιοδείας στην Αμερική όπου τη συνόδευαν, η κόρη και ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης έφυγαν κακήν κακώς με τις κατηγορίες να ξεκινούν να πέφτουν και από τις δύο πλευρές.

Η σχέση φτάνει στα άκρα μέρα με τη μέρα και ενώ είχαν εμπλακεί και ανακοινώσεις δικηγόρων, ήρθε μία συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στον Νίκο Γεωργιάδη και το ΟΚ για να εκφράσει το συναίσθημά της, κάνοντας, ταυτόχρονα μερικές πολύ σοβαρές αποκαλύψεις (μέχρι και καταγγελίες) για τη σκληρή πραγματικότητα όπως τη βίωνε εκείνη.

«Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές. Μια κατάσταση ολέθρια», λέει μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η κόρη της και ο γιος της ήταν δύο «κηφήνες» που αρνούνταν να εργαστούν, ζώντας εις βάρος της ίδιας και του ονόματός της τα οποία και εκμεταλλεόταν με κάθε τρόπο.

«Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ. [...] Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα, αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου, αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα, Νίκο», λέει η Άντζελα εκφράζοντας όχι πόνο, όπως λέει, αλλά ένα παράπονο.

Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη - Φώτης Λώσης: Μεγάλη η συγκίνηση στην έξοδο από το μαιευτήριο

«Δεν έχω πόνο, παράπονο έχω. Ένα "γιατί;". Τίποτα άλλο. "Γιατί σε μένα;". Μόνο αυτό. Αυτό είναι το τίμημα της δόξας, που σου έλεγα. Οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά. Πάντα έλεγα "ό,τι θέλει η Όλγα να το έχει". Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς να υπάρχει πατέρας. Ίσως μέσα της να είχε έναν καημό για αυτό και να το έριχνε σε μένα», συνέχισε η Άντζελα τονίζοντας όμως πως από την πλευρά της έχει πολύ ήσυχη τη συνείδησή της.

{https://www.instagram.com/p/C2wslZrq5do/?img_index=1}

Έχοντας ζήσει μια δύσκολη ζωή από μικρή, πράγμα που δεν έχει κρύψει ποτέ, , αλλά ίσως να το παράκανε, όπως αντιλαμβάνεται τώρα τονίζοντας πάντως πως υπάρχει και ένα όριο... η Άντζελα Δημητρίου ήθελε πάντα το καλύτερο για το παιδί της

«Όσα δεν έκανα ποτέ εγώ για τον εαυτό μου τα έδωσα απλόχερα στο παιδί μου. Όλοι το ξέρουν. Όταν μεγαλώνει όμως ένα παιδί, κοιτάει να βρει τον δρόμο του, δεν μπορεί να είναι γαντζωμένο στη μάνα του. Εγώ δεν μπορώ να πάω στη δική μου μάνα και να της πω "δώσε μου λεφτά γιατί δεν πάει καλά η δουλειά μου". Θα αισθανθώ
άχρηστη, θα αισθανθώ ότι πεθαίνω. Εγώ πάλεψα τόσα χρόνια για να κάνω ένα όνομα. Το "Άντζελα Δημητρίου" μου ανήκει, είναι δικό μου! Δεν είναι ούτε της κυρίας Καπώνη ούτε του γαμπρού μου ούτε της κόρης μου. Είναι δικό μου! Το έχω φτιάξει με πολλά ξενύχτια και πολλές στερήσεις. Δεν είναι η κόρη της Δημητρίου, είναι η κόρη της Κιουρτσάκη. Ο κύριος Λώσης δεν έχει πεθερά την Άντζελα, έχει την Αγγελική», συνεχίζει η Άντζελα προσθέτοντας όμως ότι υποχώρησε δεν έκανε γιατί δεν έβλεπε... «φως».

«Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά ποτέ ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ό,τι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί, πίστεψέ με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα», λέει κατηγορηματικά η Άντζελα ενώ αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς του γαμπρού της, Φώτη Λώση, ότι ο ίδιος είναι συνεργάτης της.

Άντζελα Δημητρίου: Τι όνομα θα πάρει η εγγονή της που της μοιάζει πολύ

«Να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζέρ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει bullying. Δεν του λέει "εγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανάστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα". Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή την κουβέντα!», είπε χαρακτηριστικά.

Και στην Αμερική τι είχε γίνει τελικά;

«Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σού αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος και μου λέει "μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: "Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!". Και της λένε "11 δολάρια". Του λέω "Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: "Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"».

Στα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου απάντησε η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση υποστηρίζοντας πως τίποτα από αυτά δεν ισχύουν τονίζοντας πως αυτό που συνέβη ήταν απλά, ότι τα παιδιά της ήταν πάντα κοντά της σε κάθε βήμα, ενώ μίλησε και σχετικά με τα επαγγελματικά του κυρίου Λώση.

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης: Τα συγκινητικά "αντίο" της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της

«Ο κύριος Λώσης είχε ως το 2019-2020 επιχείρηση που ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Παρόλα αυτά, κατ' απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή και ο ίδιος την αγαπούσε και τη στήριζε, αποσύρθηκε από τη δική του επιχείρηση για να ασχοληθεί πιο σοβαρά και να στηρίξει τη γυναίκα και την πεθερά του. Αφού η κυρία Δημητρίου ήθελε προσωπικά να τη βλέπει. Από εκεί και πέρα τα περί στέρησης νερού και δίψας είναι κατ΄υπερβολή δοσμένα. Για όλα αυτά είναι και η παραγωγή υπέυθυνη. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό. Δεν γνωρίζω τι θα αποφασίσουν. Αυτές της βαρύτατες δηλώσεις και σε ευρεία κλίμακα, δεν νομίζω ότι μπορούν να επιληθούν με δηλώσεις σε εκπομπές. Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Αλλά το περιστατικό που συνέβη είναι νομίζω ότι η κυρία Δημητρίου άλλαξε συμπεριφορά απέναντί τους και έφυγαν γιατί είχαν αφήσει και ένα μωρό στην Ελλάδα, για χάρη της καριέρας της κυρίας Δημητρίου και του σκοπού που είχαν: να τη βοηθήσουν. Ποιος αφήνει μωρο δυο μηνών πίσω για έναν μήνα. Είναι μεγάλη η θυσία. Μένει να αποφασίσουν αν θέλουν να αποκατασταθεί η αλήθεια με κάποια δήλωση ή νομικά και να αποδοθεί και η ηθική βλάβη», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος και ένα είναι σίγουρο, ότι αναμένεται συνέχεια..

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2024 - 12:47