Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη - Φώτης Λώσης: Μεγάλη η συγκίνηση στην έξοδο από το μαιευτήριο

04.08.2023
Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη - Φώτης Λώσης: Μεγάλη η συγκίνηση στην έξοδο από το μαιευτήριο
Photo: NDP Photo Agency
Πανευτυχείς οι γονείς αλλά και η γιαγιά με τη νέα α΄φιξη στην οικογένειά τους, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Η μοναχοκόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάνοντας την την πιο ευτυχισμένη γυναίκα (ή, μάλλον, γιαγιά) στον κόσμο.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου» συνέχισε η Άντζελα ενώ η Όλγα μίλησε επίσης με την ίδια συγκίνηση.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, ευτυχία, αγάπη», είπε με τη σειρά της η νέα μανούλα, η οποία είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της και την κόρη τους που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

«Ευτυχία, αγάπη, λες ότι υπάρχει τελικά ο Παράδεισος στη γη», περιέγραψε με τη σειρά του ο νέος μπαμπάς Φώτης Λώσης, συμπληρώνονταςς «Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας ως γονείς και να την κάνουμε ευτυχισμένη, να έχει υγεία και καλύτερο άνθρωπο μέρα με τη μέρα».

Άντζελα Δημητρίου: Τι όνομα θα πάρει η εγγονή της που της μοιάζει πολύ

Τελευταία τροποποίηση στις 04.08.2023 - 17:03