Άντζελα Δημητρίου: Τι όνομα θα πάρει η εγγονή της που της μοιάζει πολύ

02.08.2023
Η Άντζελα Δημητρίου με τη μοναχοκόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση
Η Άντζελα Δημητρίου με τη μοναχοκόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση (Photo: NDP Photo Agency)

Σε πρώτο πληθυντικό όλα όσα είπε για την εγγονούλα της η Άντζελα Δημητρίου, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Η ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε στον φακό λίγες ώρες μετά την «υψηλή άφιξη».

«Γεννήσαμε, είμαστε μια χαρά. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μου μοιάζει. Όλα καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου στον φακό του Καλοκαίρι Yes, στον οποίο μίλησε και ο μαιευτήρας Ιωάννης Καλογήρου επιβεβαιώνοντας και τα περί ομοιότητας!

«Είχαμε μια φυσιολογική πορεία εγκυμοσύνης και τοκετού. Η Όλγα είναι μια χαρά στην υγεία της. Το παιδί 3.400 γραμμάρια και ψηλό, 51 πόντους. Η μικρή μοιάζει στην κυρία Άντζελα Δημητρίου. Έχει πάρει το τσαγανό της. Το μωρό συνέχεια έκλαιγε, γκρίνιαζε ήταν… φανταστική», πρόσθεσε ο γιατρός.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου ! 💕” Αγγελούδι μας καλώς ήρθες», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης που αφιέρωσε στην εγγονή της, λίγο αργότερα, η Άντζελα συμπληρώνοντας πόσο ευτυχισμένη την έκανε η κόρη της, Όλγα και ευχαριστώντας τους γιατρούς και όλους εκείνους που βοήθησαν να πάνε όλα καλά!

{https://www.instagram.com/p/CvZ_7nbNuvY/}

Όσο για το όνομα που θα πάρει η κόρη της Όλγας Κιουρτσάη και του συζύγου της, Φώτη Λώση; Την απάντηση είχε δώσει πριν από λίγο καιρό η γιαγιά Άντζελα: «θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)», είχε αποκαλύψει με συγκίνηση τότε.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.08.2023 - 15:24