Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Παναθηναϊκό και την κόρη του, Δανάη

02.08.2023
Ο Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη στον τελικό κυπέλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ το 2022
Ο Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη στον τελικό κυπέλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ το 2022 (Photos: NDP Photo Agency)
Πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στην πρώτη επίσκεψη της Δανάης Μπακογιάννη στο γήπεδο. Διπλή η χαρά και η συγκίνηση.

Γνωστός «πράσινος» ποδοσφαιρόφιλος ο Δήμαρχος Αθηναίων έδωσε το «παρών» στο γήπεδο του Παναθηναϊκού Απόστολος Νικολαΐδης όπου η ομάδα του προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, νικώντας την ουκρανική Dnipro. Για την ιστορία, επόμενη αντίπαλος η γαλλική Marseille.

Δεν ήταν μόνος, όμως. Μαζί του η μεγαλύτερη κόρη του, Δανάη, της οποίας, μάλιστα ήταν η πρώτη φορά στο γήπεδο και έχει συνοδεύσει τον πατέρα της και στη μαθητική παρέλαση τον περασμένο Μάρτιο.

«Μια σημαντική πρόκριση για τον Παναθηναϊκό. Μια ακόμα μεγαλύτερη βραδιά για εμένα. Πρώτη φορά με τη Δανάη μου στο γήπεδο. Σε λίγα χρόνια και στον Βοτανικό», γράφει στη λεζάντα η Κώστας Μπακογιάννης και ιδού η τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CvagE13r0cu/}

Η Δανάη, είναι 13 ετών και μητέρα της είναι η Κάλλια Καμπουρίδου, πρώτη σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη με την οποία έχουν ακόμη ένα παιδί, τον 15 ετών Παύλο.

Εκτός από αυτά τα δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ο δήμαρχος Αθηναίων έχει ακόμη δύο. Την Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη και τον 5,5 ετών Δήμο με τη νυν συζύγό του, Σία Κοσιώνη.
{https://www.instagram.com/p/CIbGOPfFl3M/}
Τελευταία τροποποίηση στις 02.08.2023 - 15:39